Gas en licht vergelijken Schoonebeek Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het gas heeft veel invloed op jouw energienota. Daarom is het verstandig om te checken welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. À la minute gas en licht leveranciers in Schoonebeek vergelijken? Geef je woongegevens plus verwachte gas-licht verbruik in. Met behulp van de energievergelijker kan jij nu de kosten van gas licht berekenen. Naderhand zie je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Schoonebeek [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest cruciale aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Emmen (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Schoonebeek is gewoon mogelijk bij één organisatie. Door middel van gaslichtafsluiten.nl tref jij het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk abonnement bij Pure Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit NL, groen uit EU, zon, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Schoonebeek.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een stroompakket is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice, Essent, Eneco of ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl? In de volgende lijst vind jij een aantal meest gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin consumeert gas en elektriciteit. De kosten variëren aanmerkelijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota schommelt tussen €80 – €215. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met onze gaslicht-vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Schoonebeek vegelijken. Hierna vind jij de doorsnee tarieven voor populaire type huizen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Schoonebeek. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel achterhaal jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Emmen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,5 €123 €130,5 €142
Tussenwoning €107,5 €138,75 €155,5 €162,5
Hoekwoning €130,5 €149,75 €167 €177
2 onder 1 kap €144,75 €170 €183,75 €193,25
Villa €177,75 €197,75 €214,25 €224,25
Modaal €123,5 €147,25 €160,5 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Endinet Groep). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. Door de bank genomen zijn elektriciteitsstoringen in no-time gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Schoonebeek? Dit is niet afhankelijk van Clean Energy en Vandebron: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energienota omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website achterhaal je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Zoals “gebruik niet de standby modus ” en “Let op het energieverbruik als je een (nieuwe) vaatwasser koopt.” Of neem een HR-ketel van AWB, Nefit, Intergas, Atag of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat eenvoudig met onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Op het ogenblik vind je verschillende milieuvriendelijke systemen die op lage kosten draaien. Neem nou pelletkachel, warmtenet, zonneboiler, infraroodpanelen, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

Op dit moment kan jij kiezen uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk bedrijf past bij mij? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Klundert vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je detecteert moeiteloos de goedkoopste leverancier (werkzaam in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer hiervoor de “duurzame energie” bron. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom met bijv. zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie.

Uitstekende beoordeling

Opvallend veel woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie is wenselijk. Daarvoor lees je de totale beoordeling en actuele recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Schoonebeek.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer dus de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additieve informatie aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Schoonebeek gaat à la minute in een online omgeving. Als ondernemer heb je de keuze uit unieke zakelijke abonnementen. De tarieven zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn vaak lager dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan flink oplopen op het moment dat je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Een stukje van het privégebruik mag jij opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Castelre afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke gebruikers zijn geïnteresseerd in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Schoonebeek? Dat kan door te beleggen in “groene” producten zoals zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Zodoende draagt iedereen bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Schoonebeek vergelijken Snel online een gas & stroom abonnement afsluiten en aanvragen