Gas en licht vergelijken Castelre Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het verstookte gas kom je weer tegen in jouw energiekosten. Vandaar is het slim om te vergelijken welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Snel gas en licht leveranciers in Castelre vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verbruik in. Aan de hand van de vergelijker kun je gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend achterhaal je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Castelre [Update juli 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest belangrijke voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen via 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier in de provincie Baarle-Nassau (voorbeelden zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Castelre doe je wel bij één leverancier. D.m.v. deze website detecteer je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met de stappen hieronder (of check Powerpeers contract juli 2024).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen, zon, groen uit EU, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Castelre.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor elektriciteit is afdoende bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Kiezen jullie voor Eneco, Greenchoice, Essent, Pure Energie, NLE of Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Budget Energie? In de kolommen hierna vind je een aantal veel afgesloten gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen aanmerkelijk per gezin. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €100 tot €195. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van de vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Castelre vegelijken. Hieronder vind jij de doorsnee prijzen voor verschillende woningtypes en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Castelre. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hierna bekijk jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Baarle-Nassau.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €121,75 €133,25 €141,25
Tussenwoning €107 €139,5 €155,25 €165
Hoekwoning €131,5 €152,5 €168,75 €179,25
2 onder 1 kap €145,25 €167,75 €183 €193,5
Villa €178,75 €197,25 €212,5 €222,5
Modaal €121,5 €146,5 €160,75 €170,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Liander). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Doorgaans zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Castelre? Dit is niet afhankelijk van DELTA of Pure Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening verminderen is te doen op diverse manieren. Hieronder detecteer je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijvoorbeeld “de verwarming omlaag doen ” en “Geen tweede koelkast gebruiken.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Nefit, Intergas, Atag of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Selecteer een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Je zoekt dit zonder problemen door gebruik van onze adviseurs.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Op dit moment is er keuzen uit verschillende milieuvriendelijke energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Bijv. biomassaketel, pelletkachel, warmtepomp, infraroodpanelen, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In ons land zijn er flink wat bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke leverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Teteringen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je vindt meteen de goedkoopste aanbieder (die werken in Noord-Brabant) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar stroom en gascontracten met bijvoorbeeld zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Beste reviews

Enkele huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en heldere communicatie is wenselijk. Om hier achter te komen lees je het klantcijfer en nieuwe reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Castelre.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer als eerste jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve voorlichting aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Castelre kan eenvoudig door het internet. Je vindt veel abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven kunnen gevonden worden met en zonder BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn vaak lager dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan sterk oplopen wanneer je meer dan standaard gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van het privégebruik mag jij opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Merselo afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Castelre? Dat kan door een belang te nemen in “groene” producten zoals bijv. biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan een beter milieu.

Energiepakketten Castelre vergelijken Snel een gas & licht contract aanvragen & afsluiten