Gas en licht vergelijken Merselo Vergelijk alle leveranciers en bespaar wel €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gas dat je verstookt heeft veel invloed op jouw energiekosten. Om die reden loont het om na te gaan welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Direct gas en licht leveranciers in Merselo vergelijken? Geef je woongegevens + energieverbruik in. Met behulp van de energievergelijker kun je onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref jij snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Merselo [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de basis aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van een alles-in-één pakket. Water krijg je van een specifieke waterleverancier uit de omgeving Venray (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Merselo kan gelukkig wel bij één aanbieder. Via de energievergelijker bekijk jij de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over prijzen vergelijken van MAIN Energie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, wind, groen, groen uit EU, groen uit NL).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Merselo.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom is passend in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor NLE, Essent, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall of Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE? Hierna bekijk jij de kwalitatieve stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren enorm per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt ergens tussen de €115 – €185. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van onze handige energievergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Merselo vegelijken. Via de volgende tabel tref je mogelijke energiekosten voor populaire soorten huizen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Merselo. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder tref je het gemiddelde energieverbruik in de regio Venray.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,5 €123,5 €130,75 €143,25
Tussenwoning €108,25 €141 €154 €162,5
Hoekwoning €129,75 €152 €168,5 €178,75
2 onder 1 kap €147,25 €168,75 €182 €194,25
Bungalow €177,25 €200,5 €213,25 €223,5
Doorsnee €121,25 €147,25 €158,5 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de meeste gevallen is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. RENDO Netwerken). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. Vaak zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren beëindigd. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Merselo? Het maakt niet uit of je zit bij Greenchoice en Pure Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energielasten beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website bekijk je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijv. “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Doe je wasmachine zo vol mogelijk.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Nefit, AWB, Atag of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is erg raadzaam! Kies voor een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Dit zoek je vlug door het toepassen van onze adviseurs.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Tegenwoordig bestaan er interessante groene producten die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld pelletkachel, zonneboiler, infraroodpanelen, zonnepanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Op dit moment vind je diverse aanbieders van stroom en gas. Welk energiebedrijf moet ik kiezen? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket Eemnes vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan eenvoudig de betaalbaarste aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ontdekt à la minute de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (actief in Limburg) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan zeker de mogelijkheid “duurzame energie”. Of wil jij gas en elektra abonnementen met bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Hoogste klantervaring

Een groeiend aantal contractanten hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Om hier achter te komen kijk je naar het cijfer en nieuwe beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Merselo.

Overstappen

Elke maatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Controleer altijd het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve informatie aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Merselo werkt moeiteloos online. Er is een heel scala aan speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn aanzienlijk gunstiger dan de particuliere tarieven. De korting kan groter worden in het geval je veel gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van het privégebruik kun men dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Westergeest afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer zakelijke klanten willen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Merselo? Doe dit door te beleggen in “groene” producten zoals biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten Merselo vergelijken Direct een gas & stroom contract aanvragen & afsluiten