Gas en licht vergelijken Oud Annerveen Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. In het bijzonder het verstookte gas kom je weer tegen in de energiekosten. Hierdoor is het geen gek idee om te analyseren welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Vlug gas en licht leveranciers in Oud Annerveen vergelijken? Vul postcode + huisnummer en geschatte verbruik in. Aan de hand van deze website kan jij onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref jij moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oud Annerveen [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de basis voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier actief in de buurt van Aa en Hunze (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Oud Annerveen kan gemakkelijk bij één maatschappij. Door middel van onze tool detecteer je de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met de stappen hieronder (of check energieleverancier Noordelijk Lokaal Duurzaam).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, wind, groen, zon, grijs).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Oud Annerveen.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water vraag je aan bij MijnAansluiting. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is toereikend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Vattenfall, Pure Energie, NLE, Greenchoice, Essent of Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Oxxio? Onderstaand ontdek je de populaire energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren aanzienlijk per gezin. Gemiddelde maandafrekening ligt in de range tussen de €100 en €215. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Dat kan middels de vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Oud Annerveen vegelijken. Hieronder bekijk je de gemiddelde prijzen voor verschillende woningtypes en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Oud Annerveen. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder ontdek je het gemiddelde energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,5 €122,25 €133,5 €142,25
Tussenwoning €106,25 €138,25 €155,5 €163,5
Hoekwoning €131 €151 €167,25 €178,25
2 onder 1 kap €144,5 €167,25 €184,5 €191,25
Villa €179,25 €197,5 €213,75 €221,75
Gemiddeld €121,25 €146,25 €161,25 €171,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Door de bank genomen is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Oud Annerveen? Of je nu klant bent bij Huismerk Energie en Qwint: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energienota beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina tref je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijv. “een goede thermoskan gebruiken ” en “Je gaskachel goed onderhouden en ventileren.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, AWB, Atag, Nefit of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dit zoek je nu middels ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Heden ten dage kan je profiteren van velerlei “groene” systemen die op lage kosten draaien. Neem nou infraroodpanelen, pelletkachel, warmtenet, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Op dit moment zijn er verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energiemaatschappij is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Heemskerk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan moeiteloos de meest voordelig aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij spot nu de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem daarvoor de “duurzame energie” filter. Of wil jij stroom en gascontracten op basis van onder andere groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Beste klantervaring

Veel contractanten eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Om dit te weten te komen check je het cijfer en de laatste recensies van klanten voor energiebedrijven Oud Annerveen.

Overstappen

Elke maatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Inspecteer dus het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oud Annerveen kan onmiddellijk via internet. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De tarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn doorgaans goedkoperdan de particuliere tarieven. De bonus kan sterk oplopen in het geval je een heleboel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van eigen privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Annerveenschekanaal afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen zijn geïnteresseerd in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Oud Annerveen? Doe dit door te beleggen in “groene” energiebronnen zoals bijv. biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Op deze manier draagt iedereen bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Oud Annerveen vergelijken Nu een gas & stroom contract afsluiten + aanvragen