Gas en licht vergelijken Wjelsryp Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €325


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het verstookte gas drukt zwaar op jouw energierekening. Daarom is het slim om te achterhalen welke energieaanbieder het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Wjelsryp vergelijken? Vul postcode + huisnummer & verbruik in. Geholpen door de vergelijker kan jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap zie je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wjelsryp [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest fundamentele voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van een totaal abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier in de provincie Littenseradiel (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Wjelsryp kan gelukkig wel bij één partij. Door middel van de gaslicht-vergelijker tref jij de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel de stappen hieronder (of check ervaringen HVC).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, groen uit EU, zon, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Wjelsryp.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom regel je via de website mijnaansluiting.nl. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is afdoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Pure Energie, Essent, NLE, Vattenfall, Greenchoice of Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, ENGIE, Budget Energie? Hierna vind jij diverse populaire energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren flink per gezin. De maandelijkse energielasten bedraagt tussen de €110 tot €160. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit middels de vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Wjelsryp vegelijken. In het schema hieronder achterhaal je mogelijke kosten voor veel voorkomende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Wjelsryp. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel bekijk je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Littenseradiel.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99 €122,75 €131 €143
Tussenwoning €108,25 €139,75 €154,5 €162,5
Hoekwoning €131 €149,5 €168,25 €176,75
2 onder 1 kap €146,5 €168,25 €183,75 €191,25
Bungalow €177,5 €200,25 €214,5 €222,75
Modaal €121,75 €145,75 €158,75 €171,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (als. Cogas). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud aan de netwerken. Vaak is een stroomprobleem binnen een paar minuten gefixt. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Wjelsryp? Of je nu klant bent bij Energieflex of Pure Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna bekijk jij tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “nemen van ledverlichting ” en “Spouwmuren isoleren.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Intergas, Remeha, Atag of Vaillant.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat gemakkelijk op basis van onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik vind je meerdere verantwoorde energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. zonneboiler, warmtenet, pelletkachel, warmtepomp, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Op dit moment zijn er flink wat aanbieders van stroom en gas. Welk energiebedrijf is het beste? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket Opperdoes vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval vandaag nog de goedkoopste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Jij vindt binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan zeker het filter “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas en elektra abonnementen op basis van o.a. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU.

Uitstekende waardering

Sommige consumenten gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om dit te weten te komen raadpleeg je het eindcijfer en actuele meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Wjelsryp.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Controleer altijd de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wjelsryp kan nu door het internet. Er zijn flink wat B2B contracten. De kosten zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn soms lager dan die voor consumenten. De compensatie kan sterk oplopen zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Het aandeel van je privégebruik kun je dan opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Hempens afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: bedrijven investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Wjelsryp? Dat kan door te kiezen voor verantwoorde installaties als infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Zo draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Wjelsryp vergelijken Eenvoudig een gas & licht contract afsluiten en aanvragen