Gas en licht vergelijken Opperdoes Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €325


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gasverbruik heeft veel invloed op jouw energiekosten. Om die reden is het slim om te bekijken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Direct gas en licht leveranciers in Opperdoes vergelijken? Geef je woongegevens + verwachte gas-licht verbruik in. Aan de hand van deze website kan je als consument vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind jij binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Opperdoes [Update juli 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest belangrijke voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van een totaal abonnement. Water neem je af bij het waterbedrijf werkzaam rondom Medemblik (dit zijn organisaties als Oasen). Gas en licht afsluiten in Opperdoes doen de meesten bij één aanbieder. Middels deze website ontdek je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel het advies van onze experts (of lees verder over energieleverancier DELTA).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (groen, grijs, groen uit NL, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Kies de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Opperdoes.

Betreft het nieuwbouw? Gas water en stroom vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit is voldoende in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Kiezen jullie voor Eneco, Pure Energie, Vattenfall, Essent, Greenchoice of Oxxio, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl? Hieronder achterhaal jij diverse veel afgesloten energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren enorm per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €75 en €190. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via de tariefvergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Opperdoes vegelijken. Hierna tref jij de nominale gas-licht kosten voor populaire soorten huizen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Opperdoes. Betaal ik veel voor gas en elektra? In de tabel bekijk jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Medemblik.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €121,5 €132,5 €143,5
Tussenwoning €106,75 €138,25 €152,25 €164,75
Hoekwoning €130,25 €150 €168,5 €177,75
2 onder 1 kap €145,5 €169,25 €181,75 €194,5
Vrijstaand €176,75 €197,5 €214,25 €222,75
Modaal €121,75 €145,25 €160,25 €170,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Endinet Groep). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Normaliter is een elektriciteitsprobleem heel erg snel beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Opperdoes? Of je nu stroom afneemt bij Fenor of Innova Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De kosten van energie minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina bekijk je suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Voorbeelden zijn “een afwasteil gebruiken ” en “Eerst de vaatwasser goed vullen, voordat je hem aanzet.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Nefit, Intergas, Atag of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dit zoek je meteen d.m.v. onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag vind je verschillende duurzame producten waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou warmtenet, biomassaketel, warmtepomp, pelletkachel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

Tegenwoordig vind je veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk stroombedrijf moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Hattem vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan vandaag nog de meest voordelig energieleverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij vindt simpelweg de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die levert in Noord-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan zeker als bron “duurzame energie”. Of wil jij gas licht contracten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Goede reviews

Meer en meer huizenbezitters willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Daarvoor lees je het klantcijfer en de laatste beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Opperdoes.

Overstappen

Elke maatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk daarom de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve info aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Opperdoes gaat vandaag nog via de pc. Je kunt kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De kosten zijn uitgesplitst met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn doorgaans gunstiger dan die voor consumenten. De compensatie kan toenemen zodra je een hoop gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een stukje van het privégebruik kan men aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Amsterdam-Duivendrecht afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers hebben interesse in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Opperdoes is ook mogelijk door geld te steken in groene oplossingen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Opperdoes vergelijken Vandaag nog een gas & stroom contract aanvragen & afsluiten