Gas en licht vergelijken Witteveen Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Met name het gasverbruik heeft veel invloed op jouw energierekening. Hierdoor loont het om te vergelijken welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Witteveen vergelijken? Geef je woongegevens & verbruik in. D.m.v. de energievergelijker kan je ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarop detecteer je snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Witteveen [Update maart 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest belangrijke voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen in 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij het waterbedrijf in de regio Midden-Drenthe (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Witteveen kan gelukkig wel bij één aanbieder. Door gebruik te maken van deze website bekijk jij het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over ervaringen Greenchoice).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (wind, groen uit EU, grijs, groen uit NL, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Witteveen.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit is gepast bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ben je al bekend met Essent, Greenchoice, Eneco, NLE, Vattenfall of Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie? In de opsomming achterhaal je de veel afgesloten energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren nogal per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €95 tot €155. Vlug de gas licht kosten berekenen? Doe dit middels de vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Witteveen vegelijken. In het schema hieronder tref jij de modale energiekosten voor veel voorkomende soorten huizen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Witteveen. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel achterhaal je het doorsnee- energieverbruik in de regio Midden-Drenthe.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €122,5 €132,75 €141,5
Tussenwoning €108,25 €138,5 €155,5 €163,25
Hoekwoning €129,75 €151,75 €166,75 €178,25
2 onder 1 kap €146,5 €170,25 €184 €193,25
Landhuis €178,75 €199 €214,75 €222,25
Modaal €124 €144,75 €159,5 €170,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Meestal zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten weggewerkt. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Witteveen? Dit is nooit exclusief te wijten aan De Vastelastenbond of MAIN Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energiekosten omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna bekijk je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. O.a. “korter douchen ” en “Een ketel kopen die past bij de grote van je huis.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, Intergas, Remeha, AWB of Vaillant.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie loont! Selecteer kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dit zoek je vlug door het toepassen van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is gewoon duur. Vandaag de dag bestaan er meerdere milieuvriendelijke oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld infraroodpanelen, warmtenet, biomassaketel, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Nederland hebben we een hele scala aan aanbieders van stroom en gas. Welke stroom maatschappij moet ik kiezen? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Opmeer vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ontdekt direct de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Of willen jullie stroom en gascontracten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende waardering

Opvallend veel Nederlanders kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Om hier achter te komen raadpleeg je de gemiddelde cijfers en betrouwbare comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Witteveen.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer altijd de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additieve details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Witteveen kan eenvoudig via de pc. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn altijd lager dan die voor consumenten. Kortingen kunnen groter worden in het geval je een hoop gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van je privégebruik mag men als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Hemelum afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Witteveen? Doe dit door te beleggen in milieuvriendelijke oplossingen als zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als fabrieken en kantoren. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Witteveen vergelijken Vandaag nog een stroom en gas abonnement afsluiten & aanvragen