Gas en licht vergelijken Hemelum Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In het bijzonder het gasverbruik beïnvloedt de energiekosten. Hierom is het geen gek idee om te checken welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Hemelum vergelijken? Vul postcode + huisnummer en verbruiksgegevens in. Op basis van de energievergelijker kan je als consument à la minute de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk jij vandaag nog de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hemelum [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest belangrijke aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels één compleet abonnement. Het water sluit je af via het waterbedrijf in de regio Súdwest-Fryslân (voorbeelden zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Hemelum doen de meesten bij één aanbieder. Op basis van onze tool detecteer je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over Fenor abonnement).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, groen, co2 gecompenseerd, zon, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Hemelum.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor stroom volstaat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ben je al bekend met Greenchoice, NLE, Vattenfall, Pure Energie, Eneco of Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio? In de kolommen hierna vind je de vaak gekozen pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon gebruikt gas en elektriciteit. De kosten verschillen flink per woning. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €95 – €195. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Hemelum vegelijken. Onderstaand ontdek je aannemelijke kosten voor verschillende type huizen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Hemelum. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel achterhaal jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €120,5 €131,5 €141,5
Tussenwoning €107,5 €138,5 €152,5 €162,5
Hoekwoning €132 €151 €166,5 €178,5
2 onder 1 kap €146,75 €168 €181,25 €192,75
Landhuis €177,25 €197,25 €215,5 €221,75
Standaard €124 €145 €159,5 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Enduris). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. Gewoonlijk is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten beëindigd. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Hemelum? Of je nu stroom afneemt bij E.ON of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota reduceren is te doen op diverse manieren. Bijgaand achterhaal je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Bijv. “gebruik alleen A++ producten ” en “Niet een te grote koelkast kopen.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, AWB, Intergas, Remeha of Nefit.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat regel je nu door gebruik te maken van onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag is er keuzen uit meerdere “groene” producten die op lage kosten draaien. Zoals zonneboiler, pelletkachel, infraroodpanelen, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In Holland zien we steeds meer maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk energiebedrijf is het beste? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Amsterdam vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je ziet direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (actief in Friesland) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer hiervoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Of willen jullie gas + stroom pakketten op basis van bronnen als windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Uitstekende recensies

Veel huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en heldere communicatie zijn belangrijk. Om dit te weten te komen check je de gemiddelde cijfers en de laatste beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Hemelum.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer hierom de einddatum van je contract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hemelum werkt à la minute in een online omgeving. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven vind je uiteengezet met en zonder BTW. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn regelmatig lager vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan flink oplopen wanneer je extra veel gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van je privégebruik kun men dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Start nu ook met gas en stroom in Schettens afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Hemelum kan natuurlijk door geld te steken in milieuvriendelijke installaties zoals o.a. infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Hemelum vergelijken Nu een gas en stroom contract afsluiten + aanvragen