Gas en licht vergelijken Amsterdam Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €350


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het verstookte gas drukt zwaar op jouw energierekening. Hierdoor is het goed om te achterhalen welke energieleverancier het goedkoopste is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Amsterdam vergelijken? Geef je woongegevens & verbruiksgegevens in. Door middel van deze website kun je ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref je à la minute de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Amsterdam [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest elementaire aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen aan de hand van een totaal abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf in de provincie Amsterdam (dit zijn organisaties als Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Amsterdam doen de meesten bij één leverancier. Dankzij deze website bekijk jij de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek gas licht Cogas).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (zon, groen uit NL, wind, co2 gecompenseerd, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Kies de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Amsterdam.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Mogelijk verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor stroom is genoeg bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juni 2024

Weet je alles al van NLE, Vattenfall, Greenchoice, Essent, Pure Energie of Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl? Hierna tref je de top gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren flink per woning. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €100 en €150. Binnen no-time de gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van onze vergelijker / tools. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Amsterdam vegelijken. In het schema hieronder achterhaal je geschatte energiekosten voor diverse woningtypes en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Amsterdam. Betaal jij op dit moment te veel? In het schema hieronder tref jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Amsterdam.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,25 €122,75 €130,25 €142,25
Tussenwoning €108,75 €138,75 €154 €163,5
Hoekwoning €130 €149,25 €167,5 €179,25
2 onder 1 kap €145 €167,25 €183 €194
Vrijstaand €178,75 €197,75 €215,5 €223,25
Modaal €123,5 €144,5 €160,75 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (als. Stedin). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Gewoonlijk is een elektriciteitsprobleem heel erg snel opgelost. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Amsterdam? Of je nu stroom afneemt bij Budget Energie en/of Qurrent: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energienota minimaliseren kan op verschillende manieren. Hierna detecteer je aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Voorbeelden zijn “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Geen tweede koelkast gebruiken.” Of installeer een HR-ketel van AWB, Atag, Remeha, Intergas of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Selecteer een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Jij regelt dit moeiteloos via onze adviestool.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is niet goedkoop. Heden ten dage bestaan er interessante verantwoorde producten die veel minder stroom gebruiken. Onder andere biomassaketel, warmtepomp, zonneboiler, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Tegenwoordig vind je veel aanbieders van gas en elektra. Welke maatschappij past bij mij? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Rotstergaast vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan vandaag nog de gunstigste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je vindt onmiddellijk de goedkoopste maatschappij (actief in Noord-Holland) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan natuurlijk het filter “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar pakketten voor elektra en gas met bronnen zoals groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste klantervaring

Meer en meer consumenten willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het eindcijfer en recentelijke beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Amsterdam.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Check dus de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Amsterdam werkt eenvoudig door het internet. We zien steeds meer unieke zakelijke abonnementen. De prijzen kun je vinden zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn doorgaans lager vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen toenemen op het moment dat je veel gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een stukje van het privégebruik kun jij dan opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Kesteren afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers willen investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Amsterdam kan natuurlijk door te beleggen in duurzame producten zoals o.a. infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Amsterdam vergelijken Moeiteloos een licht en gas contract aanvragen & afsluiten