Gas en licht vergelijken Rotstergaast Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Bovenal het gas dat je verstookt beïnvloedt jouw energiekosten. Hierom is het slim om te achterhalen welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Rotstergaast vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus verbruiksgegevens in. Dankzij de energievergelijker kun je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind je binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Rotstergaast [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest elementaire aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen d.m.v. één compleet abonnement. Water neem je af bij de betreffende leverancier uit de omgeving De Friese Meren (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Rotstergaast kan gemakkelijk bij één organisatie. Door middel van gaslichtafsluiten.nl bekijk jij de voordeligste. Hoe dat werkt? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek maandelijkse kosten UnitedConsumers).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit EU, groen, co2 gecompenseerd, wind, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Rotstergaast.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een elektriciteitspakket is gepast in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Weet je alles al van Eneco, Vattenfall, Essent, Greenchoice, NLE of Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Qurrent? Onderstaand bekijk jij onze veel afgesloten energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren enorm per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt ergens tussen de €95 en €205. Direct jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Rotstergaast vegelijken. Onderstaand ontdek je de doorsnee tarieven voor diverse woningtypes en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Rotstergaast. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder tref je het doorsnee- energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €122,5 €132,75 €142,25
Tussenwoning €106,25 €138,25 €153 €163
Hoekwoning €129,5 €150,75 €166,75 €177,25
2 onder 1 kap €146,5 €169,5 €183,75 €192
Bungalow €178,75 €200 €213 €224,5
Standaard €121,25 €147 €160 €169,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Endinet Groep). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. Gebruikelijk zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Rotstergaast? Dit is nooit exclusief te wijten aan E.ON of Qwint: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De uitgaven aan energie beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder vind je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Zo min mogelijk halogeenverlichting gebruiken.” Of plaats zo’n HR-ketel van AWB, Remeha, Intergas, Atag of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze bekijk jij onmiddellijk d.m.v. onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Vandaag de dag bestaan er veel milieuvriendelijke installaties die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld warmtenet, zonnepanelen, infraroodpanelen, pelletkachel, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Op dit moment vind je diverse aanbieders van gas en elektra. Welke stroom maatschappij moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket IJzendijke vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval moeiteloos de scherpste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij bekijkt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Friesland) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem daarvoor de “duurzame energie” bron. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van 0groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie.

Hoogste klantervaring

Opvallend veel contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Daarvoor neem je als uitganspunt de gemiddelde cijfers en betrouwbare meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Rotstergaast.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer dus jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additieve informatie over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Rotstergaast gaat eenvoudig via internet. Je kunt kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn altijd voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan hoger worden als je een boel gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Een stukje van het privégebruik kun jij dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Borne afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: bedrijven kiezen voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Rotstergaast? Dat kan door te gaan voor groene energiebronnen zoals infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Rotstergaast vergelijken Simpel een stroom en gas contract afsluiten en aanvragen