Gas en licht vergelijken Borne Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gasverbruik beïnvloedt jouw energienota. Hierdoor loont het om na te gaan welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Borne vergelijken? Voer je adres en verbruiksgegevens in. Geholpen door de gaslicht-vergelijker kan je zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref jij snel de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Borne [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest cruciale voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van één verzamel contract. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf in de provincie Borne (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Borne doen de meesten bij één leverancier. Aan de hand van onze tool ontdek je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over actie Oxxio).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Overijssel).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (groen, co2 gecompenseerd, zon, grijs, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Borne.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water registreer je bij MijnAansluiting. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is voldoende bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Eneco, Pure Energie, Greenchoice, Essent, Vattenfall of Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Oxxio? Onderstaand detecteer je diverse veel afgesloten gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen aanmerkelijk per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €115 – €190. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Dat kan middels onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Borne vegelijken. In de tabel ontdek je de gemiddelde tarieven voor populaire soorten woningen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Borne. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand bekijk je het gemiddelde energieverbruik in de regio Borne.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €121,5 €132,5 €141,5
Tussenwoning €107,25 €139,5 €153 €164,5
Hoekwoning €130,5 €150,75 €166,5 €177,75
2 onder 1 kap €146,75 €168 €183,25 €194,25
Bungalow €178,75 €197,5 €215,25 €223,25
Standaard €121,25 €146 €160,5 €169

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Stedin). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. Gebruikelijk is zo’n storing in enkele ogenblikken opgelost. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Borne? Dit is niet afhankelijk van Essent en Powerpeers: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder vind jij suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Bijv. “niet alle radiatoren open zetten ” en “Geen bewegende screensaver gebruiken op je computer.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Intergas, AWB, Nefit of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je regelt dat moeiteloos door gebruik van onze zoekmachine.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Op dit moment kan je profiteren van allerlei duurzame installaties die op lage kosten draaien. Denk aan pelletkachel, zonneboiler, infraroodpanelen, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

Op dit moment zijn er flink wat aanbieders van stroom en gas. Welk stroombedrijf is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag een goede klantenservice, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Stavoren vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval vandaag nog de betaalbaarste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je bekijkt snel de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (werkzaam in Overijssel) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan als bron “duurzame energie”. Of willen jullie energiepakketten met o.a. zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Goede reviews

Steeds meer huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Daarvoor kijk je naar het klantcijfer en de laatste recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Borne.

Overstappen

Elk energiebedrijf is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer altijd de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Borne kan direct via de pc. Er is een heel scala aan pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn regelmatig lager dan het tarief voor de normale consument. De korting kan hoger worden wanneer je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van je privégebruik kan je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Lunteren afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een trend: ondernemers maken de keuze voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Borne kan natuurlijk door een belang te nemen in “groene” oplossingen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Borne vergelijken Gemakkelijk een gas en licht contract afsluiten & aanvragen