Gas en licht vergelijken Opmeer Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het gas dat je verstookt beïnvloedt jouw energierekening. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te achterhalen welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Opmeer vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + verbruik in. Geholpen door de vergelijker kan je à la minute de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens vind jij vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Opmeer [Update februari 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest vitale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet middels 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij de betreffende leverancier actief in de buurt van Opmeer (dat kan zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Opmeer is gewoon mogelijk bij één organisatie. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl vind jij het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Gebruik de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over energieleverancier Clean Energy).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Holland).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit EU, groen uit NL, zon, grijs, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Opmeer.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor stroom is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten februari 2024

Wil jij graag bij Essent, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice, NLE of Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl? In de opsomming achterhaal jij een aantal veel afgesloten stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen enorm per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota ligt in de range tussen de €105 en €240. Onmiddellijk jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan via de vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Opmeer vegelijken. In onderstaand schema achterhaal jij de nominale tarieven voor populaire soorten woningen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Opmeer. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel ontdek je een inschatting van het energieverbruik in de regio Opmeer.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,25 €122,75 €133,5 €140,5
Tussenwoning €109,5 €140 €152,25 €162,25
Hoekwoning €129,25 €152 €167,75 €176,25
2 onder 1 kap €146,75 €168,75 €184,25 €193,75
Villa €176,25 €200 €214,25 €224,5
Gemiddeld €124 €145,75 €159,5 €168,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Liander). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. Normaal zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Opmeer? Of je nu klant bent bij Huismerk Energie en/of Innova Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energiekosten beperken kan op verschillende manieren. Hieronder bekijk jij aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Bijvoorbeeld “kouder douchen ” en “Een teil gebruiken voor de afwas.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Nefit, Intergas, Remeha of AWB.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie kan snel uit! Ga voor kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat zoek jij nu door gebruik te maken van onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van interessante verantwoorde installaties die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou warmtepomp, pelletkachel, zonneboiler, zonnepanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

Tegenwoordig hebben we een hele scala aan aanbieders van gas en elektra. Welk stroombedrijf past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Haskerhorne vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval vandaag nog de scherpste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je bekijkt meteen de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Noord-Holland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan zeker het filter “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas en elektra abonnementen op basis van bijv. CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Hoogste beoordeling

Opvallend veel contractanten willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en heldere communicatie wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het eindcijfer en recentelijke recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Opmeer.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Check daarom jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende info omtrent zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Opmeer kan onmiddellijk via internet. Er is een heel scala aan unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn soms goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen hoger worden in het geval je meer dan standaard gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een deel van het privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Amsterdam afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers gaan voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Opmeer is ook mogelijk door te investeren in duurzame installaties zoals bijv. infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schoner milieu.

Energiepakketten Opmeer vergelijken Nu een gas & stroom contract aanvragen en afsluiten