Gas en licht vergelijken Haskerhorne Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar €340


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Overwegend het gasverbruik heeft veel invloed op jouw energierekening. Om die reden is het goed om na te gaan welke energieleverancier het goedkoopste is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Haskerhorne vergelijken? Voer je adres en ook verbruik in. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl kan jij vlug de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind jij vandaag nog de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Haskerhorne [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest essentiële aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van één verzamel contract. Het water sluit je af via de betreffende leverancier uit de omgeving De Friese Meren (voorbeelden zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Haskerhorne doe je wel bij één leverancier. Geholpen door de gaslicht-vergelijker achterhaal je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk Stedin stroom).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, groen uit NL, grijs, zon, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Klik op de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Haskerhorne.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom regel je via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit is toereikend bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor NLE, Greenchoice, Eneco, Pure Energie, Essent of Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent? Hieronder tref je de populaire gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen wel per huishouden. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €80 – €220. Vandaag nog jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan met de contract vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Haskerhorne vegelijken. Hieronder tref jij de doorsnee kosten voor enkele type huizen en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Haskerhorne. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder ontdek je het geschatte energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,5 €121 €130,75 €140,75
Tussenwoning €109,25 €138,75 €155,25 €164,75
Hoekwoning €131,25 €150,25 €167,5 €178,25
2 onder 1 kap €145,25 €169,25 €182,25 €192
Landhuis €178,75 €198 €215,5 €222,25
Modaal €123,5 €145 €159,25 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Doorgaans heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals RENDO Netwerken). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Normaal is zo’n storing binnen enkele uren gefixt. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Haskerhorne? Of je nu klant bent bij Essent en Qurrent: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energiekosten beperken is te doen op diverse manieren. Hieronder achterhaal je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Onder andere “kouder douchen ” en “Zorg er voor dat je vriezer goed dicht gaat.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Atag, Nefit, Remeha of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat regel je zonder problemen op basis van onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Tegenwoordig zijn er diverse duurzame oplossingen die goedkoop verwarmen. Neem nou warmtepomp, zonnepanelen, warmtenet, infraroodpanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In ons land zijn er flink wat leveranciers die gas en stroom leveren. Welke maatschappij is het beste? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket 2e Valthermond vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval nu de betaalbaarste aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je spot gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan natuurlijk het filter “duurzame energie”. Of willen jullie gas + stroom pakketten op basis van o.a. groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Beste reviews

Opvallend veel woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en de laatste meningen van afnemers voor energiebedrijven Haskerhorne.

Overstappen

Elke aanbieder wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer daarom de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele info inzake zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Haskerhorne gaat moeiteloos in een online omgeving. Je kunt kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen worden weergegeven in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn altijd scherper dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan groter worden zodra je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Een deel van je privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Rotstergaast afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemingen maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Haskerhorne? Doe dit door een belang te nemen in “groene” systemen zoals o.a. infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Haskerhorne vergelijken Gemakkelijk een gas & elektra contract afsluiten + aanvragen