Gas en licht vergelijken 2e Valthermond Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Voornamelijk het verstookte gas beïnvloedt de energienota. Om die reden is het geen gek idee om te controleren welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Binnen no-time gas en licht leveranciers in 2e Valthermond vergelijken? Geef je woongegevens & geschatte verbruik in. Door gebruik te maken van de energievergelijker kan je snel de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens vind jij à la minute de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in 2e Valthermond [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de allerbelangrijkste voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van één verzamel contract. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Borger-Odoorn (bijv. Duneo). Gas en licht afsluiten in 2e Valthermond kan gelukkig wel bij één bedrijf. Door middel van gaslichtafsluiten.nl achterhaal jij de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over stroom en gas van MAIN Energie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, groen uit NL, wind, groen uit EU, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Klik op de voordeligste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit 2e Valthermond.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor elektriciteit is genoeg bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Weet je alles al van Essent, NLE, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie of ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl? Hieronder bekijk jij diverse top energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen flink per huishouden. De maandelijkse tarieven / nota ligt in de range tussen de €85 tot €175. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Dat kan met de vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen 2e Valthermond vegelijken. Hieronder bekijk jij geschatte prijzen voor verschillende type huizen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in 2e Valthermond. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In onderstaand schema ontdek je het doorsnee- energieverbruik in de regio Borger-Odoorn.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €121,75 €132 €140,75
Tussenwoning €107,75 €140 €153,75 €165,25
Hoekwoning €132 €149,5 €168 €177
2 onder 1 kap €145,25 €167,5 €184 €193,5
Landhuis €179,25 €199,5 €214,5 €221,75
Doorsnee €123,25 €146,5 €160 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal ligt dit aan de netbeheerder (als. RENDO Netwerken). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Gewoonlijk is een stroomprobleem in no-time gefixt. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in 2e Valthermond? Of je nu stroom afneemt bij Huismerk Energie en Oxxio: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energienota reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina vind je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Onder andere “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Geen gloeilampen gebruiken, maar spaarlampen of ledlampen.” Of neem een HR-ketel van AWB, Intergas, Nefit, Atag of Vaillant.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is zeker ons advies! Neem kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Dat regel je ogenblikkelijk aan de hand van ons zoekscript.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is een kostbaar proces. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van veel verantwoorde systemen waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld warmtepomp, biomassaketel, zonneboiler, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

In ons land vind je veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomleverancier past bij mij? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Roodhuis vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan gemakkelijk de gunstigste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je detecteert eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar pakketten voor elektra en gas met bijv. groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Hoogste waardering

Sommige huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je het cijfer en betrouwbare reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven 2e Valthermond.

Overstappen

Elke maatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen van energie kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer daarom jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra informatie omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in 2e Valthermond werkt moeiteloos door het internet. Er zijn flink wat pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven worden omschreven zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn een stuk goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan hoger worden wanneer je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een stukje van het privégebruik kun men dan als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in IJzendijke afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel bedrijven kiezen voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in 2e Valthermond is ook mogelijk door te beleggen in groene systemen zoals biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten 2e Valthermond vergelijken A la minute een gas & stroom abonnement aanvragen + afsluiten