Gas en licht vergelijken Witte Paarden Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het gas heeft veel invloed op de energienota. Hierdoor loont het om te zien welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. À la minute gas en licht leveranciers in Witte Paarden vergelijken? Vul postcode + huisnummer en energieverbruik in. Door middel van de gaslicht-vergelijker kan jij vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Naderhand zie je direct de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Witte Paarden [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest vitale aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels één compleet abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf in de regio Steenwijkerland (dit zijn organisaties als WML). Gas en licht afsluiten in Witte Paarden doen de meesten bij één leverancier. D.m.v. de gaslicht-vergelijker achterhaal jij de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk ervaringen Engie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Overijssel).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit EU, groen, wind, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Spot de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Witte Paarden.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor elektriciteit volstaat bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Essent, NLE, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice of Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, ENGIE? In de kolommen hierna zie je diverse veel gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen enorm per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt in de range tussen de €115 – €190. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je met onze handige energievergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Witte Paarden vegelijken. In de tabel ontdek je geschatte tarieven voor enkele type huizen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Witte Paarden. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel tref je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Steenwijkerland.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,75 €120,25 €133,5 €141,5
Tussenwoning €107,25 €141,5 €155,25 €163
Hoekwoning €131,75 €151,5 €166,75 €179
2 onder 1 kap €147 €169,75 €184,25 €191,25
Bungalow €179 €197,25 €215,5 €221,75
Standaard €121,25 €145,25 €159,75 €171,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Endinet Groep). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. Vaak is een stroomprobleem in enkele ogenblikken verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Witte Paarden? Of je nu stroom afneemt bij DELTA en/of Leon Zeewolde: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder zie je suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Zoals “korter douchen ” en “Een perlator (schuimstraalmondstuk) gebruiken.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, AWB, Intergas, Atag of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Bestel een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat zoek jij vandaag nog door het toepassen van onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag vind je verschillende “groene” energiebronnen die op lage kosten draaien. Onder andere warmtepomp, pelletkachel, biomassaketel, infraroodpanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

Tegenwoordig zijn er verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomleverancier is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Opheusden vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan direct de meest voordelig energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je ontdekt simpelweg de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Overijssel) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan zeker de “duurzame energie” filter. Een andere optie is te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen zoals groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Hoogste ratings

Een groeiend aantal contractanten willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en transparantie wil iedereen. Hiervoor kijk je naar de gemiddelde cijfers en recente reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Witte Paarden.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Controleer eerst het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele details met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Witte Paarden kan vlug door het internet. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten kun je vinden zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn soms betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan flink oplopen in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van het privégebruik kan men als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Helmond afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven kiezen voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Witte Paarden? Doe dit door te gaan voor milieuvriendelijke producten zoals bijvoorbeeld biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen draag jij met jouw business bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Witte Paarden vergelijken Probleemloos een gas en stroom abonnement afsluiten en aanvragen