Gas en licht vergelijken Helmond Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gas zie je terug in jouw energierekening. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te checken welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Direct gas en licht leveranciers in Helmond vergelijken? Voer je adres & verwachte gas-licht verbruik in. Op basis van de energievergelijker kan je als consument vlug de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind jij vandaag nog de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Helmond [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de basis voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet op basis van één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Helmond (denk hierbij aan Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Helmond is gewoon mogelijk bij één partij. Door middel van de vergelijker achterhaal jij de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik de stappen hieronder (of check Energieflex abonnement).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Noord-Brabant).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, groen, groen uit NL, grijs, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Helmond.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water regel je via de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor stroom is voldoende bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Greenchoice, Eneco, NLE, Vattenfall, Pure Energie of Oxxio, ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers? In de kolommen hierna bekijk jij een aantal vaak gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren flink per huishouden. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €105 tot €170. À la minute de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Helmond vegelijken. Hieronder tref je aannemelijke prijzen voor diverse soorten woningen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Helmond. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand ontdek je het gemiddelde energieverbruik in de regio Helmond.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,25 €120,25 €131,75 €143
Tussenwoning €107,5 €140 €154 €165,5
Hoekwoning €131 €151,5 €169,25 €177
2 onder 1 kap €146,75 €169 €181,25 €191,25
Bungalow €176,75 €199,25 €215 €223,25
Standaard €123,25 €145,5 €158,25 €169

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (als. Enduris). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud aan de netwerken. Doorgaans is zo’n storing heel erg snel beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Helmond? Of je nu klant bent bij Energiedirect.nl en Powerpeers: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand bekijk je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Mogelijkheden zijn “gebruik alleen A++ producten ” en “Je vriezer af en toe ontdooien zodat er geen ijslaag ontstaat.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, AWB, Intergas, Nefit of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is erg raadzaam! Neem een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze vind je binnen no-time via onze vergelijkingen.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Tegenwoordig bestaan er interessante “groene” energiebronnen die op lage kosten draaien. Onder andere pelletkachel, warmtepomp, warmtenet, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Holland heb je de keuze uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomleverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Amstelhoek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan probleemloos de meest voordelig leverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je bekijkt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Noord-Brabant) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan de “duurzame energie” optie. Of willen jullie pakketten voor elektra en gas op basis van bijv. groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Uitstekende recensies

Steeds meer consumenten willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Om hier achter te komen lees je het eindcijfer en betrouwbare recensies van afnemers voor energiebedrijven Helmond.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer altijd de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Helmond werkt vandaag nog in een online omgeving. Je vindt veel pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn een stuk voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan sterk oplopen zodra je een hele hoop gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van het privégebruik kun jij dan opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Schermerhorn afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemers willen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Helmond? Doe dit door te beleggen in duurzame systemen als biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Helmond vergelijken Direct een gas & elektra contract aanvragen en afsluiten