Gas en licht vergelijken Opheusden Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het gas dat je verstookt beïnvloedt je energierekening. Daarom is het beslist niet onverstandig om te checken welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Direct gas en licht leveranciers in Opheusden vergelijken? Vul jouw locatie en geschatte verbruik in. Middels onze tool kun jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind je probleemloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Opheusden [Update maart 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de allerbelangrijkste aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf in de provincie Neder-Betuwe (voorbeelden zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Opheusden is gewoon mogelijk bij één partij. Op basis van gaslichtafsluiten.nl vind jij de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk energieleverancier Allure Energie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Gelderland).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen, grijs, wind).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Selecteer de voordeligste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Opheusden.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor elektriciteit is passend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ben je al bekend met Vattenfall, Essent, NLE, Greenchoice, Eneco of Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, ENGIE? In de kolommen hierna achterhaal jij een aantal populaire gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren enorm per gezin. De maandelijkse energielasten ligt ergens tussen de €110 en €250. Vlug de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen middels onze gaslicht-vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Opheusden vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal jij de doorsnee tarieven voor diverse woningtypes en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Opheusden. Betaal jij op dit moment te veel? In het schema hieronder zie je een inschatting van het energieverbruik in de regio Neder-Betuwe.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99 €120,25 €131 €140,75
Tussenwoning €106,5 €141,5 €155,25 €162,5
Hoekwoning €131,25 €150,75 €167,5 €176,5
2 onder 1 kap €145,5 €169,5 €183,25 €192,25
Landhuis €178,5 €199,5 €213,75 €222,75
Modaal €123,75 €146,25 €160,75 €170

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Enduris). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. In een doorsnee situatie is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren weggewerkt. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Opheusden? Dit is nooit exclusief te wijten aan De Vastelastenbond of Leon Zeewolde: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energierekening verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna zie je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Zorg ervoor dat je de condensator van de vriezer regelmatig schoon maakt.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Nefit, AWB, Atag of Intergas.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Neem een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat probleemloos via onze tools.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is een kostbaar proces. Op dit moment kan je profiteren van allerlei “groene” systemen die op lage kosten draaien. Neem nou infraroodpanelen, biomassaketel, zonnepanelen, pelletkachel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Holland zijn er een hoop verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke aanbieder past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Vind alles uit over energiepakket Harskamp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan nu de betaalbaarste leverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Je doorzoekt onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van gas licht (die levert in Gelderland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie.

Beste klantervaring

Een groeiend aantal contractanten eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Hiervoor lees je het cijfer en actuele recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Opheusden.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Analyseer daarom jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Opheusden werkt eenvoudig online. Je kunt kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn regelmatig scherper dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan sterk oplopen op het moment dat je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Een stukje van je privégebruik kan jij aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Amstelhoek afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer bedrijven kiezen voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Opheusden is ook mogelijk door te kiezen voor duurzame installaties als pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als fabrieken en kantoren. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan een beter milieu.

Energiepakketten Opheusden vergelijken Simpel een licht en gas abonnement afsluiten en aanvragen