Gas en licht vergelijken Winkel Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Overwegend het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op de energienota. Vandaar is het geen gek idee om te analyseren welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Winkel vergelijken? Voer je adres en verwachte gas-licht verbruik in. Door middel van de gaslicht-vergelijker kun jij binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Winkel [Update maart 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest elementaire voorzieningen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet door middel van één verzamel contract. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Hollands Kroon (bijv. Vitens). Gas en licht afsluiten in Winkel doe je wel bij één aanbieder. Door middel van gaslichtafsluiten.nl vind je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel de stappen hieronder (of check vergelijk tarieven Liander).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Noord-Holland).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (zon, grijs, groen, groen uit NL, wind).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Bereken de goedkoopste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Winkel.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra aanvragen gaat via MijnAansluiting. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom is passend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ken jij Eneco, Pure Energie, Essent, Vattenfall, NLE of Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers? In de opsomming vind je actuele veel gekozen energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren aanzienlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota schommelt tussen €75 en €250. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Winkel vegelijken. Onderstaand achterhaal je aannemelijke energiekosten voor enkele woningtypes en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Winkel. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand bekijk jij het geschatte energieverbruik in de regio Hollands Kroon.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,5 €123 €130,75 €143,5
Tussenwoning €109,5 €138,5 €154,25 €164,5
Hoekwoning €131,25 €150 €167,75 €176,25
2 onder 1 kap €145,5 €169,5 €182,75 €192,75
Landhuis €177,75 €200,25 €213,75 €223
Doorsnee €123,5 €145 €159,75 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Stedin). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. Normaliter is een stroomprobleem binnen een paar minuten weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Winkel? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energieflex of UnitedConsumers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energielasten minimaliseren kan op verschillende manieren. Hieronder ontdek je 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Zoals “bewust met de waterkoker omgaan ” en “Je eten in de koelkast laten ontdooien.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, AWB, Remeha, Nefit of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is zeker ons advies! Neem een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit direct door middel van onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag is er keuzen uit meerdere “groene” energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Zoals warmtenet, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtepomp, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

In ons land werken diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energieleverancier is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket Oosternijkerk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan zonder problemen de gunstigste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij treft onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Noord-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan uiteraard de “duurzame energie” filter. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten op basis van bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU.

Beste beoordeling

Veel huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en transparantie wil iedereen. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt de gemiddelde cijfers en recentelijke recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Winkel.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Controleer als eerste jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende informatie aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Winkel werkt gemakkelijk door het internet. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De kosten zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn altijd gunstiger dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan toenemen zodra je extra veel gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een deel van je privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Heide afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer zakelijke gebruikers zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Winkel is ook mogelijk door te investeren in verantwoorde energiebronnen zoals infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten Winkel vergelijken Moeiteloos een gas & stroom abonnement afsluiten en aanvragen