Gas en licht vergelijken Oosternijkerk Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het gas kom je weer tegen in jouw energienota. Daarom loont het om te controleren welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Snel gas en licht leveranciers in Oosternijkerk vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & verbruik in. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker kun je ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oosternijkerk [Update februari 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de belangrijkste voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in één verzamel contract. Water krijg je van een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Dongeradeel (denk hierbij aan Vitens). Gas en licht afsluiten in Oosternijkerk kan gemakkelijk bij één bedrijf. Via gaslichtafsluiten.nl achterhaal je de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over vergelijk Noordelijk Lokaal Duurzaam).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, groen uit EU, grijs, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Oosternijkerk.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor elektriciteit is toereikend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kiezen jullie voor Pure Energie, Essent, Eneco, Vattenfall, NLE of Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, Qurrent, ENGIE? Onderstaand vind jij onze kwalitatieve stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen enorm per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) varieert tussen €80 – €205. Vlug jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van de vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Oosternijkerk vegelijken. Onderstaand ontdek je de nominale gas-licht kosten voor populaire soorten huizen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Oosternijkerk. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand achterhaal jij het verwachte energieverbruik in de regio Dongeradeel.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,75 €123,25 €133,5 €143
Tussenwoning €108 €141,25 €155,25 €164,25
Hoekwoning €130,5 €150,25 €169,5 €177,25
2 onder 1 kap €144,5 €167,75 €181,75 €192,25
Vrijstaand €178,25 €199,5 €214,25 €224,25
Doorsnee €124,25 €147,25 €160 €169,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Meestal komt dit door de netbeheerder (zoals RENDO Netwerken). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. Meestal is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten gefixt. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Oosternijkerk? Het maakt niet uit of je zit bij DELTA en UnitedConsumers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energielasten minimaliseren is te doen op diverse manieren. Hieronder vind je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. O.a. “nemen van ledverlichting ” en “Let op het verbruik van energie als je een (nieuwe) vriezer koopt.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Atag, Intergas, AWB of Remeha.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Neem een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze vind je vlug op basis van onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is niet goedkoop. Heden ten dage vind je aantrekkelijke “groene” producten die goedkoper in gebruik zijn. Zoals biomassaketel, zonnepanelen, zonneboiler, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

Tegenwoordig werken diverse aanbieders van stroom en gas. Welk stroombedrijf past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan uitstekende service, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Hansweert vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan snel de gunstigste energieleverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij vindt ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem daarvoor de “duurzame energie” filter. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen met bronnen als groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende beoordeling

Een groeiend aantal mensen hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en transparantie wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je het klantcijfer en actuele recensies van klanten voor energiebedrijven Oosternijkerk.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Analyseer om die reden het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele info aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oosternijkerk kan snel in een online omgeving. Daarvoor zijn unieke zakelijke abonnementen. De prijzen worden weergegeven in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn doorgaans scherper dan die voor consumenten. Kortingen kunnen sterk oplopen zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Een deel van je privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Alem afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven zijn geïnteresseerd in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Oosternijkerk? Doe dit door te beleggen in milieuvriendelijke oplossingen zoals bijv. pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Oosternijkerk vergelijken Direct een gas & stroom contract afsluiten + aanvragen