Gas en licht vergelijken Hansweert Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Bovenal het verstookte gas zie je terug in jouw energierekening. Om die reden is het geen gek idee om te analyseren welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Hansweert vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & verbruik in. Aan de hand van onze tool kan je snel de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hansweert [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de meest cruciale voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen in een totaal abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier in de regio Reimerswaal (bijv. Evides). Gas en licht afsluiten in Hansweert kan gemakkelijk bij één maatschappij. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker achterhaal je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Start direct met de stappen hieronder (of check Engie stroom).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, zon, groen uit NL, groen, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Kies de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Hansweert.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra regel je via MijnAansluiting. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor elektriciteit voldoet bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Eneco, Essent of Qurrent, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers? In de kolommen hierna achterhaal jij actuele vaak gekozen energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen aanmerkelijk per woning. De maandelijkse tarieven / nota varieert tussen €85 – €210. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan door gebruik te maken van de contract vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Hansweert vegelijken. In het schema hieronder zie je mogelijke gas-licht kosten voor veel voorkomende type huizen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Hansweert. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand bekijk je het doorsnee- energieverbruik in de regio Reimerswaal.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,5 €120,75 €130,5 €141,25
Tussenwoning €109,5 €140,25 €153,75 €163
Hoekwoning €131,75 €150,5 €167,25 €179,25
2 onder 1 kap €144,75 €168,5 €182,75 €194,5
Bungalow €178 €200,25 €212,25 €223,75
Gemiddeld €122 €145,75 €160,5 €168,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (zoals Enduris). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. Meestal is zo’n storing in no-time weggewerkt. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Hansweert? Dit is niet afhankelijk van Anode Energie en/of Vandebron: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna achterhaal jij tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Minder vaak een warm bad nemen.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Remeha, AWB, Intergas of Nefit.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie loont! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dit zoek je snel door het toepassen van onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig kan je profiteren van interessante verantwoorde oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Onder andere infraroodpanelen, warmtepomp, warmtenet, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

Op dit moment zijn er een hoop verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk bedrijf is het beste? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Zwagerbosch vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval nu de goedkoopste maatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je ziet eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Zeeland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan zeker de “duurzame energie” filter. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten met bronnen zoals zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie.

Hoogste ratings

Meer en meer huishoudens hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Daarvoor neem je als uitganspunt het eindcijfer en recente meningen van klanten voor energiebedrijven Hansweert.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk als eerste de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende info m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hansweert kan eenvoudig in een online omgeving. Je kunt kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn altijd voordeliger dan het tarief voor de normale consument. De korting kan sterk oplopen zodra je een heleboel gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een stukje van eigen privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Rijsenhout afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemers kiezen voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Hansweert is ook mogelijk door te beleggen in duurzame oplossingen zoals pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Op deze manier draagt iedereen bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Hansweert vergelijken Makkelijk & snel een stroom & gas abonnement aanvragen & afsluiten