Gas en licht vergelijken Wilsum Nu leveranciers vergelijken en bespaar wel €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Met name het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op de energiekosten. Hierom is het verstandig om na te gaan welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Wilsum vergelijken? Vul postcode + huisnummer & geschatte verbruik in. Door middel van deze website kun jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Naderhand bekijk jij moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wilsum [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de meest elementaire voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen via een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Kampen (voorbeelden zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Wilsum is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Via de vergelijker achterhaal jij de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over vergelijk tarieven UnitedConsumers).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Overijssel).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen, wind, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Klik op het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Wilsum.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor elektriciteit kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Vattenfall, NLE, Greenchoice, Eneco, Pure Energie of Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers? Hierna achterhaal je een aantal vaak gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen behoorlijk per gezin. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €115 – €205. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van de vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Wilsum vegelijken. Hierna vind jij de gemiddelde kosten voor verschillende klasse woningen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Wilsum. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel achterhaal jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Kampen.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €122,5 €133 €141,25
Tussenwoning €109 €140,5 €155,5 €162,25
Hoekwoning €131,5 €149,25 €169 €179,5
2 onder 1 kap €145 €169,5 €181,5 €194
Bungalow €177,5 €197,25 €213,75 €222,25
Doorsnee €124 €146,25 €160,75 €171

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. In de regel zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken verholpen. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Wilsum? Of je nu stroom afneemt bij Budget Energie of Vattenfall: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder detecteer je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Opties zijn “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Minder vaak een warm bad nemen.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, AWB, Remeha, Intergas of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat vind jij eenvoudig aan de hand van onze vergelijkingen.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Op het ogenblik vind je veel duurzame energiebronnen die goedkoop verwarmen. Bijv. pelletkachel, zonneboiler, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

In Nederland zijn er verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke stroomleverancier is het beste? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Zoek ook naar energiepakket Oosterland vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan simpelweg de meest voordelig energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je achterhaalt zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Overijssel) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer daarvoor de optie “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten op basis van bronnen als windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Beste reviews

Steeds meer woningeigenaren willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar het eindcijfer en betrouwbare reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Wilsum.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Overstappen van energie kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Controleer als eerste de einddatum van je contract. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additieve advies ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wilsum werkt moeiteloos via de pc. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn vaak lager dan de particuliere tarieven. De compensatie kan hoger worden zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Het aandeel van eigen privégebruik kun je dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Hegelsom afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemingen kiezen voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Wilsum kan natuurlijk door te gaan voor groene installaties zoals bijv. pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Op deze manier draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Wilsum vergelijken Snel online een gas & elektra contract aanvragen & afsluiten