Gas en licht vergelijken Oosterland Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gasverbruik drukt zwaar op de energiekosten. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te checken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Oosterland vergelijken? Vul postcode + huisnummer + geschatte verbruik in. Geholpen door de energievergelijker kun jij direct de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind jij meteen de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oosterland [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest fundamentele voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier actief in de buurt van Schouwen-Duiveland (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Oosterland is gewoon mogelijk bij één partij. Via onze tool vind jij de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over vergelijk Leon Zeewolde).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Zeeland).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (grijs, groen uit NL, zon, wind, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Oosterland.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektriciteit kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom voldoet bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Pure Energie, Essent, NLE, Eneco, Greenchoice of Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, Powerpeers? Hierna tref jij diverse veel gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten verschillen aanzienlijk per huishouden. De maandelijkse energierekening ligt ergens tussen de €105 tot €175. Snel de gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van de vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Oosterland vegelijken. In de tabel zie je de gemiddelde prijzen voor diverse type huizen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Oosterland. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder zie je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Schouwen-Duiveland.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,5 €121,5 €133,25 €141,5
Tussenwoning €107 €139,25 €155 €164,5
Hoekwoning €129,25 €151,75 €168,5 €179,25
2 onder 1 kap €147,5 €169 €182,25 €194,25
Bungalow €176,75 €198 €213 €224,5
Standaard €124 €145,25 €161 €169,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls ligt dit aan de netbeheerder (als. Cogas). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Vaak zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Oosterland? Dit is niet afhankelijk van E.ON en Vattenfall: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De kosten van energie minimaliseren kan op verschillende manieren. Bijgaand tref jij aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijv. “apparaten uitschakelen ” en “De oven open zetten nadat je hem hebt gebruikt.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Atag, AWB, Remeha of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Deze vind je gemakkelijk aan de hand van ons zoekscript.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage is er keuzen uit verschillende verantwoorde energiebronnen die goedkoop verwarmen. Zoals pelletkachel, infraroodpanelen, warmtepomp, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In Nederland zien we steeds meer aanbieders van gas en elektra. Welk energiebedrijf is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Halsteren vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan à la minute de betaalbaarste energieleverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je spot ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij (actief in Zeeland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan natuurlijk het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten voor elektra en gas met bijvoorbeeld zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende recensies

Veel huizenbezitters willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en heldere communicatie wil iedereen. Hiervoor neem je als uitganspunt het eindcijfer en nieuwe recensies van afnemers voor energiebedrijven Oosterland.

Overstappen

Elke maatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk altijd de einddatum van je contract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve informatie over zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oosterland kan zonder problemen door het internet. We zien steeds meer speciale zakelijke abonnementen. De tarieven zijn uitgesplitst met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn altijd betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen sterk oplopen in het geval je extra veel gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een stukje van het privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Alde Leie afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemers maken de keuze voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Oosterland kan natuurlijk door geld te steken in “groene” producten zoals o.a. zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan een schonere wereld.

Energiepakketten Oosterland vergelijken Vandaag nog een stroom & gas contract aanvragen en afsluiten