Gas en licht vergelijken Hegelsom Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Vooral het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op jouw energierekening. Hierdoor is het goed om te controleren welke energieleverancier voor jou voordelig is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Hegelsom vergelijken? Geef je woongegevens plus energieverbruik in. Door middel van onze tool kan je gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna achterhaal je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hegelsom [Update maart 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest onmisbare aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Horst aan de Maas (dit zijn organisaties als WML). Gas en licht afsluiten in Hegelsom doe je wel bij één maatschappij. Middels de vergelijker zie je de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Qwint groene stroom).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, grijs, zon, wind, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Check de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Hegelsom.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor stroom kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kiezen jullie voor Eneco, Vattenfall, Essent, Pure Energie, NLE of Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Qurrent, ENGIE? In de volgende lijst tref jij de huidige vaak gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten variëren flink per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt ergens tussen de €110 – €165. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Doe dit met onze gaslicht-vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Hegelsom vegelijken. Via de volgende tabel ontdek je de nominale gas-licht kosten voor populaire woningtypes en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Hegelsom. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder ontdek je een inschatting van het energieverbruik in de regio Horst aan de Maas.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €122 €130,25 €141,5
Tussenwoning €107,5 €140,75 €155 €165,25
Hoekwoning €131,25 €150,75 €167,25 €179
2 onder 1 kap €144,25 €169,75 €184,5 €191,5
Villa €179,25 €200 €214,75 €224
Doorsnee €122,25 €145,25 €158,25 €169

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (zoals Liander). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. In een doorsnee situatie is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten gefixt. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Hegelsom? Of je nu klant bent bij Allure Energie en MAIN Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website achterhaal je 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Voorbeelden zijn “de verwarming omlaag doen ” en “Korter douchen.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Nefit, Intergas, Atag of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is interessant! Neem kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je zoekt dit binnen no-time d.m.v. onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Op het ogenblik bestaan er aantrekkelijke verantwoorde systemen die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou zonneboiler, infraroodpanelen, biomassaketel, warmtenet, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

Op dit moment vind je diverse aanbieders van gas en elektra. Welke energieleverancier moet ik kiezen? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Alde Leie vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan binnen no-time de gunstigste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij treft eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Limburg) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies dan zeker de mogelijkheid “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar pakketten van gas en stroom met bronnen als CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Hoogste ratings

Veel huishoudens hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie is wenselijk. Om dit te weten te komen kan je kijken naar het klantcijfer en de laatste recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Hegelsom.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Analyseer altijd het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer details over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hegelsom werkt moeiteloos door het internet. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn een stuk goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen groter worden zodra je een hoop gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een stukje van eigen privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Sandfirden afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten willen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Hegelsom? Doe dit door geld te steken in “groene” installaties zoals zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als bedrijfsgebouwen. Hierdoor draag jij je steentje bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Hegelsom vergelijken A la minute een gas en stroom contract afsluiten & aanvragen