Gas en licht vergelijken Sandfirden Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Voornamelijk het gasverbruik drukt zwaar op je energierekening. Hierom is het beslist niet onverstandig om na te gaan welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Sandfirden vergelijken? Vul jouw locatie en ook geschatte verbruik in. Door middel van de gaslicht-vergelijker kan jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind jij à la minute de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Sandfirden [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de belangrijkste voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar aan de hand van één verzamel contract. Het water sluit je af via de betreffende leverancier werkzaam rondom Súdwest-Fryslân (dit zijn organisaties als Oasen). Gas en licht afsluiten in Sandfirden kan gemakkelijk bij één maatschappij. Aan de hand van onze tool bekijk je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk verbruik Vattenfall).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (grijs, co2 gecompenseerd, groen, zon, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Sandfirden.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is afdoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Pure Energie, Greenchoice, Eneco, Vattenfall, Essent of ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie? Hieronder bekijk je de populaire stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren behoorlijk per woning. Gemiddelde maandafrekening ligt ergens tussen de €80 en €240. Direct jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je via onze handige energievergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Sandfirden vegelijken. Onderstaand detecteer je mogelijke gas-licht kosten voor enkele soorten huizen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Sandfirden. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna ontdek je een inschatting van het energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €121 €130,5 €142
Tussenwoning €107,5 €139,75 €154,75 €162,75
Hoekwoning €131 €149,75 €166,5 €177
2 onder 1 kap €145,25 €169,5 €182,5 €192
Villa €179,25 €200 €212,5 €221,25
Modaal €122,75 €145,5 €158,75 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (als. Westland Infra). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. Doorgaans zijn stroomproblemen in no-time verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Sandfirden? Of je nu stroom afneemt bij E.ON en Vrijopnaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energienota verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna vind je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. Onder andere “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Nooit het licht onnodig aan laten staan.” Of neem een HR-ketel van AWB, Atag, Remeha, Intergas of Vaillant.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie kan snel uit! Bestel een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze vind je direct via onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Heden ten dage kan je profiteren van veel verantwoorde oplossingen die op lage kosten draaien. Zoals infraroodpanelen, warmtepomp, zonnepanelen, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Op dit moment hebben we een hele scala aan aanbieders van stroom en gas. Welk bedrijf is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Vind alles uit over energiepakket Kallenkote vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij achterhaald zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Friesland) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar energiepakketten met bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Uitstekende waardering

Een groeiend aantal Nederlanders kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Hiervoor lees je het klantcijfer en de laatste recensies van afnemers voor energiebedrijven Sandfirden.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer dus de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra details betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Sandfirden kan binnen no-time door het internet. Er is een heel scala aan speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven kun je vinden in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn vaak voordeliger dan die voor consumenten. De bonus kan sterk oplopen zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Een stukje van je privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Broek op Langedijk afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: ondernemers gaan voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Sandfirden kan natuurlijk door te gaan voor verantwoorde oplossingen zoals zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Sandfirden vergelijken Zonder moeite een gas en licht contract aanvragen & afsluiten