Gas en licht vergelijken Broek op Langedijk Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het verstookte gas drukt zwaar op de energienota. Vandaar is het goed om te analyseren welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Broek op Langedijk vergelijken? Geef je woongegevens en geschatte verbruik in. Door gebruik te maken van deze website kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Hierna tref jij meteen de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Broek op Langedijk [Update februari 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de allerbelangrijkste voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf uit de omgeving Langedijk (denk hierbij aan Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Broek op Langedijk is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Met behulp van de gaslicht-vergelijker vind je de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over NLE).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Holland).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit EU, grijs, groen, groen uit NL, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Broek op Langedijk.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom voldoet wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Wil jij graag bij Vattenfall, Essent, NLE, Greenchoice, Eneco of Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent? Hieronder achterhaal jij onze populaire energiepakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen wel per huis. De maandelijkse energielasten schommelt tussen €110 en €210. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van de tariefvergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Broek op Langedijk vegelijken. Onderstaand detecteer je aannemelijke energiekosten voor verschillende woningtypes en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Broek op Langedijk. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema achterhaal je het doorsnee- energieverbruik in de regio Langedijk.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €121,5 €132,75 €142,25
Tussenwoning €106,75 €141 €154,25 €162,25
Hoekwoning €129,75 €151,75 €167 €179
2 onder 1 kap €147,5 €168,75 €181,25 €194
Vrijstaand €177,25 €199,75 €214 €222,5
Modaal €123,25 €146 €160 €171,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Endinet Groep). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. Vaak is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Broek op Langedijk? Dit is nooit exclusief te wijten aan De Vastelastenbond of Qurrent: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energielasten minimaliseren kan op verschillende manieren. Bijgaand ontdek je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Bijv. “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Laad elektrische apparaten niet langer op dan noodzakelijk.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Atag, Vaillant, AWB of Intergas.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze vind je binnen no-time door middel van onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken kost veel (duur) gas. Tegenwoordig kan je profiteren van diverse duurzame systemen die goedkoop verwarmen. Bijv. zonneboiler, biomassaketel, pelletkachel, infraroodpanelen, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Nederland werken diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke leverancier is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Surhuisterveen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan vlug de betaalbaarste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij spot vlug de goedkoopste aanbieder (actief in Noord-Holland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan natuurlijk de “duurzame energie” optie. Tevens kun je uitkijken naar pakketten van gas en stroom op basis van bijv. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU.

Beste reviews

Steeds meer huishoudens kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en betrouwbare informatie wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar het eindcijfer en betrouwbare meningen van klanten voor energiebedrijven Broek op Langedijk.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer altijd het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele voorlichting aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Broek op Langedijk kan à la minute online. Er zijn flink wat speciale zakelijke abonnementen. De tarieven worden omschreven met en zonder BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn aanzienlijk lager dan de particuliere tarieven. De compensatie kan sterk oplopen als je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Het aandeel van eigen privégebruik kun men dan aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Maren-Kessel afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers kiezen voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Broek op Langedijk? Dat kan door te beleggen in verantwoorde energiebronnen zoals o.a. pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan de energierevolutie.

Energiepakketten Broek op Langedijk vergelijken Eenvoudig een gas en stroom abonnement afsluiten en aanvragen