Gas en licht vergelijken Wildervank Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gas dat je verstookt zie je terug in jouw energienota. Hierom is het beslist niet onverstandig om te achterhalen welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Wildervank vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verbruik in. Via onze tool kan je meteen de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref je snel de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wildervank [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest belangrijke voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen d.m.v. één verzamel contract. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Veendam (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Wildervank doen de meesten bij één partij. D.m.v. deze website tref je de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek vergelijk tarieven Noordelijk Lokaal Duurzaam).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (zon, co2 gecompenseerd, groen uit NL, grijs, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Wildervank.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom is passend bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Greenchoice, NLE, Vattenfall, Eneco, Pure Energie of Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Budget Energie? In de volgende lijst tref jij diverse veel afgesloten pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren nogal per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt tussen de €100 en €250. À la minute de gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van onze vergelijker / tools. Geef jouw energieverbruik door, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Wildervank vegelijken. In het schema hieronder ontdek je de modale kosten voor diverse klasse woningen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Wildervank. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna ontdek je het geschatte energieverbruik in de regio Veendam.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €120,25 €132 €143,5
Tussenwoning €107,25 €139,75 €155,5 €162,5
Hoekwoning €131,25 €150,75 €168,75 €177,75
2 onder 1 kap €144,75 €169,75 €182,5 €194,5
Bungalow €176,25 €197,25 €213 €224
Modaal €121,5 €144,5 €161,25 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Door de bank genomen is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Wildervank? Of je nu klant bent bij Allure Energie en Vrijopnaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energielasten verminderen is te doen op diverse manieren. Hieronder tref jij suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Voorbeelden zijn “de oven efficiënt gebruiken ” en “De gevels isoleren.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Nefit, Intergas, Remeha of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat regel je moeiteloos door het toepassen van onze adviestool.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is gewoon duur. Op dit moment kan je profiteren van verschillende duurzame producten die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou pelletkachel, zonneboiler, zonnepanelen, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

In Nederland zijn er verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan uitstekende service, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Oosteind vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan binnen no-time de scherpste energieleverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij vindt zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Groningen) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer dan natuurlijk de “duurzame energie” filter. Of wil jij gas + stroom pakketten op basis van bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Hoogste waardering

Sommige contractanten kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en heldere communicatie is noodzakelijk. Om hier achter te komen kan je kijken naar het eindcijfer en betrouwbare recensies van afnemers voor energiebedrijven Wildervank.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Controleer dus het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve informatie aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wildervank werkt moeiteloos online. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De tarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn een stuk goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan groter worden wanneer je een boel gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van je privégebruik kan je als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Heerlen afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: bedrijven gaan voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Wildervank kan natuurlijk door geld te steken in “groene” producten zoals bijvoorbeeld biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Op deze manier draag jij je steentje bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Wildervank vergelijken Nu een gas & stroom abonnement aanvragen & afsluiten