Gas en licht vergelijken Oosteind Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €110


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Overwegend het gasverbruik kom je weer tegen in jouw energierekening. Hierom loont het om te checken welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Vlug gas en licht leveranciers in Oosteind vergelijken? Vul jouw locatie en verbruiksgegevens in. Door middel van deze website kan jij vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal jij eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oosteind [Update maart 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de basis voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf uit de omgeving Oosterhout (voorbeelden zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Oosteind doe je wel bij één maatschappij. Via de energievergelijker tref je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over vergelijk Engie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, wind, groen uit NL, zon, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Calculeer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Oosteind.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektriciteit en water registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit volstaat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, NLE, Eneco, Essent, Pure Energie of Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, ENGIE, Oxxio? Hierna tref je diverse scherpe energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren nogal per gezin. De maandelijkse energielasten varieert tussen €80 tot €190. Ogenblikkelijk de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via de contract vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Oosteind vegelijken. In onderstaand schema tref jij mogelijke prijzen voor enkele woningtypes en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Oosteind. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand detecteer je het verwachte energieverbruik in de regio Oosterhout.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101 €121,25 €132,75 €140,25
Tussenwoning €108,25 €141,25 €152,25 €163,75
Hoekwoning €129,25 €149,5 €168,25 €178,25
2 onder 1 kap €145,5 €169,75 €183,75 €191,75
Bungalow €177,5 €200,5 €212,25 €223,25
Doorsnee €123 €145 €158,25 €171,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls komt dit door de netbeheerder (zoals Endinet Groep). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Doorgaans is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken verholpen. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Oosteind? Dit is niet afhankelijk van Anode Energie en/of Noordelijk Lokaal Duurzaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder zie je suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Zoals “nemen van ledverlichting ” en “Zet je elektrische kookplaat uit voordat het eten helemaal klaar is.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Atag, Nefit, Remeha of Intergas.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Je zoekt dit moeiteloos door middel van onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Op dit moment zijn er verschillende duurzame installaties waarbij je goedkoop uit bent. Bijv. warmtepomp, infraroodpanelen, biomassaketel, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Op dit moment werken diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Hagestein vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan moeiteloos de meest voordelig leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij detecteert eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Noord-Brabant) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer hiervoor het filter “duurzame energie”. Of willen jullie pakketten voor elektra en gas op basis van bijv. windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste beoordeling

Opvallend veel woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Om hier achter te komen kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en betrouwbare reviews van klanten voor energiebedrijven Oosteind.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer daarom de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele voorlichting aangaande zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oosteind kan probleemloos via internet. Men kan kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De prijzen kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn regelmatig scherper vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan groter worden zodra je een hele hoop gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Een stukje van eigen privégebruik kun men dan opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Afferden afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke klanten kiezen voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Oosteind kan natuurlijk door te investeren in duurzame energiebronnen zoals biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan een beter milieu.

Energiepakketten Oosteind vergelijken A la minute een stroom & gas contract aanvragen & afsluiten