Gas en licht vergelijken Hagestein Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €105


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gas dat je verstookt kom je weer tegen in jouw energienota. Daarom is het beslist niet onverstandig om te achterhalen welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Hagestein vergelijken? Voer je adres + energieverbruik in. Op basis van onze tool kan jij vlug de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend zie je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hagestein [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de belangrijkste voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Vianen (dit zijn organisaties als Vitens). Gas en licht afsluiten in Hagestein doen de meesten bij één aanbieder. Geholpen door onze tool ontdek je de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Volg het 7-stappen model (of bezoek Allure Energie stroom).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Utrecht).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (zon, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen uit NL, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Hagestein.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water registreer je bij MijnAansluiting. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor elektriciteit is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij NLE, Vattenfall, Essent, Eneco, Greenchoice of Qurrent, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie? Hieronder bekijk je diverse veel gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen behoorlijk per huis. De maandelijkse energielasten ligt ergens tussen de €75 – €190. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Dat doe je met onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Hagestein vegelijken. In onderstaand schema vind je de doorsnee gas-licht kosten voor populaire soorten woningen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Hagestein. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna bekijk je een inschatting van het energieverbruik in de regio Vianen.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €121,25 €132,75 €140,5
Tussenwoning €109,25 €140,75 €154,5 €164,5
Hoekwoning €130,25 €152,25 €168 €179
2 onder 1 kap €144,75 €170,5 €182,5 €193,75
Landhuis €177,25 €198,75 €214,5 €224,25
Modaal €123,75 €144,5 €158,75 €170,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Normaliter is een stroomprobleem binnen een paar minuten opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Hagestein? Het maakt niet uit of je zit bij Allure Energie of Qurrent: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energielasten reduceren kan op verschillende manieren. Hieronder bekijk jij aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Bijv. “korter douchen ” en “Hou je vriezer zoveel mogelijk gesloten.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Remeha, Atag, Nefit of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie kan snel uit! Bestel een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij zonder problemen aan de hand van onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is niet goedkoop. Heden ten dage is er keuzen uit verschillende duurzame oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Neem nou warmtenet, infraroodpanelen, biomassaketel, warmtepomp, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

In Holland zijn er verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke energieleverancier is het beste? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Wil jij graag een goede klantenservice, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Zuidwolde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan eenvoudig de scherpste leverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij treft ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Utrecht) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan zeker de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen zoals windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Beste recensies

Meer en meer huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar het cijfer en actuele reviews van klanten voor energiebedrijven Hagestein.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk als eerste de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra informatie over zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hagestein kan gemakkelijk door het internet. Men kan kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn regelmatig gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan groter worden als je meer gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van het privégebruik kun jij dan opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Rien afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal ondernemingen zijn geïnteresseerd in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Hagestein gebeurt ook door een belang te nemen in milieuvriendelijke energiebronnen als pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Hagestein vergelijken Nu een stroom en gas contract aanvragen + afsluiten