Gas en licht vergelijken Wezup Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Bovenal het gasverbruik beïnvloedt jouw energiekosten. Daarom is het beslist niet onverstandig om te controleren welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Wezup vergelijken? Vul jouw locatie plus energieverbruik in. Geholpen door onze tool kan jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens zie je binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wezup [Update februari 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de allerbelangrijkste aansluitingen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen via een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Coevorden (dat kan zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Wezup kan gemakkelijk bij één partij. Via de energievergelijker vind jij de voordeligste. Hoe doe ik dit? Volg het advies van onze experts (of lees verder over contract afsluiten bij Endinet Groep).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, groen, wind, zon, groen uit NL).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Bereken de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Wezup.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor stroom is zat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kiezen jullie voor Essent, Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Vattenfall of Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers? Onderstaand ontdek je onze veel afgesloten stroom en gas pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen behoorlijk per gezin. Het doorsnee maandelijkse voorschot bedraagt tussen de €110 tot €165. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van onze vergelijker / tools. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Wezup vegelijken. In de tabel vind je de nominale kosten voor populaire klasse woningen en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Wezup. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna bekijk jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Coevorden.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €123,25 €131,75 €142,25
Tussenwoning €107,5 €139 €153 €163,25
Hoekwoning €130 €152,5 €168,75 €178,5
2 onder 1 kap €145,5 €169 €181,75 €191,75
Villa €177 €199 €212,75 €221,25
Gemiddeld €123,25 €145,75 €161 €169

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel komt dit door de netbeheerder (denk aan Liander). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Vaak zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Wezup? Het maakt niet uit of je zit bij De Vastelastenbond en Vattenfall: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energielasten omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hieronder vind je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Bijv. “een programmeerbare thermostaat ” en “De helderheid (brightness) van je beeldscherm niet te hoog zetten.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Atag, Intergas, Nefit of Remeha.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij zoekt dat snel op basis van onze tools.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment is er keuzen uit interessante groene producten die veel minder stroom gebruiken. Bijv. zonnepanelen, zonneboiler, infraroodpanelen, pelletkachel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Op dit moment heb je de keuze uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welk stroombedrijf is het beste? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag uitstekende service, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Oldehove vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval simpelweg de betaalbaarste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je detecteert à la minute de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Drenthe) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan de “duurzame energie” filter. Of wil jij pakketten van gas en stroom op basis van bronnen zoals groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Uitstekende beoordeling

Enkele huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Om hier achter te komen kijk je naar het eindcijfer en de laatste reviews van afnemers voor energiebedrijven Wezup.

Overstappen

Elk energiebedrijf is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Controleer eerst de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele voorlichting omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wezup kan nu in een online omgeving. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De kosten zijn uitgesplitst met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn altijd gunstiger dan die voor consumenten. De compensatie kan groter worden als je meer dan standaard gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Een deel van het privégebruik kun jij dan opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Hattem afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke gebruikers kiezen voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Wezup kan natuurlijk door te beleggen in “groene” producten zoals bijv. pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Wezup vergelijken Makkelijk & snel een gas en licht abonnement afsluiten & aanvragen