Gas en licht vergelijken Oldehove Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het gas dat je verstookt beïnvloedt jouw energierekening. Daarom loont het om te bekijken welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Meteen gas en licht leveranciers in Oldehove vergelijken? Geef je woongegevens & verwachte gas-licht verbruik in. Op basis van gaslichtafsluiten.nl kan je als consument simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref jij à la minute de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oldehove [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest belangrijke voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in één verzamel contract. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Zuidhorn (dat kan zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Oldehove doen de meesten bij één organisatie. Via gaslichtafsluiten.nl vind jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met de stappen hieronder (of check korting bij Qurrent).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Groningen).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, zon, co2 gecompenseerd, groen, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Spot de voordeligste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Oldehove.

Nieuwbouw? Gas water en stroom regel je via de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een elektriciteitspakket volstaat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor Vattenfall, Essent, NLE, Eneco, Greenchoice of Qurrent, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl? Hierna ontdek je de vaak gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen wel per gezin. De maandelijkse energielasten ligt ergens tussen de €90 – €240. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Dit kan via onze handige energievergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Oldehove vegelijken. In onderstaand schema bekijk je mogelijke prijzen voor enkele woningtypes en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw energienota, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Oldehove. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder achterhaal jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Zuidhorn.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €121,5 €132,75 €142,75
Tussenwoning €107,5 €139,25 €154,75 €162,75
Hoekwoning €130 €151,5 €169,25 €178,75
2 onder 1 kap €146,25 €170,25 €183,75 €193,75
Bungalow €177,5 €199,25 €215 €222
Modaal €121,75 €145,25 €159,75 €168,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. Gebruikelijk is een elektriciteitsprobleem heel erg snel verholpen. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Oldehove? Het maakt niet uit of je zit bij Energieflex en Oxxio: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder achterhaal je 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Opties zijn “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Let goed op het energieverbruik als je een (nieuwe) koelkast koopt.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Remeha, Nefit, AWB of Atag.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij zoekt dat onmiddellijk door middel van onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is niet goedkoop. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van velerlei duurzame producten waarbij je goedkoop uit bent. Zoals zonneboiler, infraroodpanelen, warmtepomp, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

In Holland zien we steeds meer maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomleverancier is voor jou geschikt? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Lees nu verder over energiepakket Groningen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan meteen de gunstigste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij doorzoekt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Groningen) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem daarvoor de “duurzame energie” optie. Tevens kun je uitkijken naar pakketten voor elektra en gas met bronnen zoals groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Hoogste waardering

Steeds meer huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt de gemiddelde cijfers en de laatste meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Oldehove.

Overstappen

Elke aanbieder is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk om die reden de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oldehove werkt eenvoudig via internet. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De kosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn regelmatig betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan hoger worden wanneer je extra veel gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van je privégebruik kan men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Aagtekerke afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemers kiezen voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Oldehove? Doe dit door geld te steken in groene energiebronnen zoals o.a. biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schoner milieu.

Energiepakketten Oldehove vergelijken Makkelijk & snel een licht en gas abonnement aanvragen & afsluiten