Gas en licht vergelijken Wessem Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in jouw energiekosten. Daarom is het slim om te bekijken welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Probleemloos gas en licht leveranciers in Wessem vergelijken? Voer je adres en ook verwachte gas-licht verbruik in. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl kan je als consument moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk je moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wessem [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest vitale voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van één compleet abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Maasgouw (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Wessem doen de meesten bij één partij. D.m.v. de energievergelijker tref je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik de stappen hieronder (of check contract afsluiten bij Anode Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Limburg).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit EU, wind, grijs, groen, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Bereken de voordeligste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Wessem.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektriciteit regel je via Mijnaansluiting.nl. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor elektriciteit is gepast wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Eneco, Pure Energie, Vattenfall, Essent, NLE of Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna bekijk je een aantal populaire stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen flink per huis. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €90 tot €190. Vlug de gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van de contract vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Wessem vegelijken. Onderstaand tref jij de nominale prijzen voor verschillende type huizen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Wessem. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna ontdek je een inschatting van het energieverbruik in de regio Maasgouw.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,5 €122,5 €133,5 €140,75
Tussenwoning €106,75 €141,5 €154 €163,75
Hoekwoning €132,5 €151,25 €167,75 €176,25
2 onder 1 kap €147,25 €169,25 €182,5 €193,25
Bungalow €176,75 €198,75 €215,25 €222,75
Gemiddeld €124,5 €145,25 €160 €168,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (bijv. Westland Infra). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. In de regel is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Wessem? Dit is nooit exclusief te wijten aan Essent of Vandebron: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energierekening beperken is te doen op diverse manieren. Bijgaand tref je suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Opties zijn “gebruik niet de standby modus ” en “Kies voor een hotfill-wasmachine.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Remeha, Nefit, Atag of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie loont! Neem een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dit zoek je ogenblikkelijk aan de hand van onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Op dit moment zijn er veel groene systemen die goedkoop verwarmen. O.a. biomassaketel, zonneboiler, zonnepanelen, warmtenet, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Nederland zijn er flink wat aanbieders van stroom en gas. Welke aanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Vind alles uit over energiepakket Norg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan probleemloos de gunstigste aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je ziet snel de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Limburg) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan natuurlijk de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas en elektra abonnementen op basis van 0groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL.

Beste klantervaring

Een deel van de mensen kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en heldere communicatie wil iedereen. Hiervoor neem je als uitganspunt de totale beoordeling en recente recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Wessem.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Check dus de einddatum van je contract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende advies inzake zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wessem gaat direct via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit B2B contracten. De tarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn regelmatig voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan groter worden als je een hele hoop gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een stukje van eigen privégebruik kun men dan opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Hagestein afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke klanten investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Wessem? Dat kan door te investeren in “groene” oplossingen zoals o.a. infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Hierdoor draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Wessem vergelijken A la minute een gas & stroom abonnement afsluiten + aanvragen