Gas en licht vergelijken Norg Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar €115


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Bovenal het gas heeft veel invloed op jouw energiekosten. Hierdoor loont het om te zien welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Norg vergelijken? Voer je adres & verwachte gas-licht verbruik in. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker kan je meteen de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind jij snel de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Norg [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de meest vitale voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Noordenveld (dit zijn organisaties als PWN). Gas en licht afsluiten in Norg kan gemakkelijk bij één partij. Dankzij onze tool tref jij het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over actie van Liander).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit EU, zon, groen, grijs, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Klik op het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Norg.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water regel je via MijnAansluiting. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor elektriciteit voldoet wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Vattenfall, Greenchoice, Essent, NLE, Pure Energie of Qurrent, Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Budget Energie? Onderstaand vind jij de huidige top pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen enorm per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) bedraagt tussen de €80 – €175. Meteen jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van de vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Norg vegelijken. Hieronder vind jij de gemiddelde tarieven voor diverse soorten huizen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Norg. Betaal ik veel voor gas en elektra? In de tabel bekijk jij het verwachte energieverbruik in de regio Noordenveld.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €120,25 €132,25 €140,75
Tussenwoning €109,5 €141,5 €152,5 €163,25
Hoekwoning €129,25 €152 €168 €178
2 onder 1 kap €145 €170,25 €184,25 €192,25
Landhuis €178,75 €199,25 €214,75 €221,5
Standaard €123,5 €144,75 €158,75 €169

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Enduris). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Vaak is zo’n storing in no-time gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Norg? Dit is niet afhankelijk van Allure Energie of Powerpeers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening reduceren is te doen op diverse manieren. Hieronder zie je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “meer truien en dekens gebruiken ” en “Elektrische apparaten niet op stand-by laten staan.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Intergas, Atag, Nefit of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dit zoek je ogenblikkelijk op basis van onze vergelijkingen.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Op dit moment is er keuzen uit diverse “groene” systemen die goedkoper in gebruik zijn. Zoals zonnepanelen, infraroodpanelen, pelletkachel, biomassaketel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Holland hebben we een hele scala aan maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder past bij mij? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie uitstekende service, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket Goënga vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan à la minute de gunstigste leverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij achterhaald moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem hiervoor de “duurzame energie” optie. Of wil jij stroom en gascontracten op basis van 0CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Beste waardering

Meer en meer huishoudens kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Om dit te weten te komen lees je het cijfer en recentelijke recensies van afnemers voor energiebedrijven Norg.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check hierom de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Norg werkt vandaag nog in een online omgeving. Daarvoor zijn unieke zakelijke abonnementen. De tarieven zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn regelmatig goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan groter worden in het geval je veel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Zuidwolde afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers kiezen voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Norg? Doe dit door te investeren in “groene” oplossingen zoals pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan een schonere wereld.

Energiepakketten Norg vergelijken Snel een stroom en gas abonnement aanvragen en afsluiten