Gas en licht vergelijken Weert Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In het bijzonder het gas dat je verstookt zie je terug in jouw energierekening. Vandaar is het geen gek idee om te achterhalen welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Weert vergelijken? Voer je adres + verbruiksgegevens in. D.m.v. de vergelijker kun je vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Naderhand bekijk je moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Weert [Update februari 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest fundamentele voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in een totaal abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Weert (dat kan zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Weert doe je wel bij één partij. Door gebruik te maken van onze tool ontdek je de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over besparen bij Oxxio).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit EU, grijs, co2 gecompenseerd, groen uit NL, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Weert.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit regel je via Mijn Aansluiting. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is zat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor Pure Energie, Essent, Eneco, Vattenfall, NLE of Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers? Hierna tref jij onze vaak gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren wel per gezinssamenstelling. De kostenpost voor energie (maandelijks) varieert tussen €95 tot €195. Direct jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan met behulp van onze handige energievergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Weert vegelijken. In het schema hieronder vind jij de gemiddelde energiekosten voor veel voorkomende klasse woningen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Weert. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder achterhaal jij het geschatte energieverbruik in de regio Weert.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,5 €122,75 €133,5 €141,75
Tussenwoning €109,5 €139,25 €152,5 €164,75
Hoekwoning €131,25 €149,5 €167 €177
2 onder 1 kap €145,75 €169,75 €184 €193,25
Vrijstaand €177,75 €200,5 €213 €223
Doorsnee €123,5 €146 €161,25 €169

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls komt dit door de netbeheerder (als. Liander). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. In de regel zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel weggewerkt. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Weert? Dit is nooit exclusief te wijten aan Essent of Innova Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energierekening omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website vind je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Bijv. “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Een waterkoker gebruiken om warm water te koken.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Intergas, AWB, Nefit of Atag.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze bekijk jij eenvoudig door middel van onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Op het ogenblik zijn er verschillende groene energiebronnen die op lage kosten draaien. Neem nou zonneboiler, biomassaketel, pelletkachel, warmtenet, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Holland zijn er flink wat maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energiemaatschappij is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Noorbeek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan meteen de scherpste leverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij doorzoekt zonder problemen de goedkoopste aanbieder van gas licht (die werken in Limburg) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies hiervoor de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar gas + stroom pakketten op basis van bronnen zoals windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Goede reviews

Steeds meer woningeigenaren willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is wenselijk. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt het cijfer en de laatste recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Weert.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer eerst de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Weert is gemakkelijk door het internet. Men kan kiezen uit B2B contracten. De tarieven kunnen gevonden worden met en zonder BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn altijd scherper dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen groter worden zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van je privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Grou afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemers investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Weert is ook mogelijk door geld te steken in duurzame oplossingen zoals o.a. pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schonere wereld.

Energiepakketten Weert vergelijken Nu een elektra en gas contract aanvragen en afsluiten