Gas en licht vergelijken Grou Vergelijk alle leveranciers en bespaar €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gas dat je verstookt beïnvloedt jouw energienota. Om die reden loont het om te checken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Grou vergelijken? Voer je adres en verbruiksgegevens in. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl kun jij direct de kosten van gas licht berekenen. Naderhand vind jij ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Grou [Update februari 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest essentiële aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. één verzamel contract. Water neem je af bij het waterbedrijf werkzaam rondom Leeuwarden (dat kan zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Grou is gewoon mogelijk bij één partij. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker detecteer je de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Vattenfall gas).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, groen uit NL, grijs, wind, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Bereken de voordeligste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Grou.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten februari 2024

Ken jij Vattenfall, Essent, Eneco, Greenchoice, Pure Energie of Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent? In de opsomming detecteer je actuele kwalitatieve pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin nuttigt gas en elektriciteit. De kosten wisselen behoorlijk per woning. De maandelijkse energielasten bedraagt tussen de €105 tot €240. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met onze gaslicht-vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Grou vegelijken. Via de volgende tabel bekijk jij mogelijke kosten voor verschillende soorten huizen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw energienota, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Grou. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand achterhaal jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Leeuwarden.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,5 €120,25 €132 €140,5
Tussenwoning €108,75 €139 €154,5 €163,75
Hoekwoning €130,5 €150,25 €167,75 €178,25
2 onder 1 kap €146,25 €170,5 €181,25 €193
Villa €178,25 €199,75 €215,5 €222,5
Doorsnee €123,25 €147 €160,75 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Meestal ligt dit aan de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn onderhoud aan de netwerken. Normaliter zijn stroomproblemen heel erg snel beëindigd. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Grou? Of je nu stroom afneemt bij Clean Energy en Qwint: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energienota reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder achterhaal jij suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijv. “gebruik alleen A++ producten ” en “Het deksel op de pan houden tijdens het koken.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Intergas, Nefit, AWB of Atag.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Jij regelt dit vandaag nog via onze adviestool.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Vandaag de dag is er keuzen uit allerlei verantwoorde installaties die op lage kosten draaien. Neem nou warmtepomp, pelletkachel, infraroodpanelen, biomassaketel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

Op dit moment vind je veel aanbieders van stroom en gas. Welke stroom maatschappij is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Zorgvlied vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval onmiddellijk de scherpste aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ziet snel de goedkoopste aanbieder (die levert in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer dan natuurlijk het filter “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten op basis van bronnen zoals zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Beste waardering

Sommige woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en transparantie zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt de gemiddelde cijfers en actuele meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Grou.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk eerst de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele informatie omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Grou is snel door het internet. Als ondernemer heb je de keuze uit unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn altijd scherper dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan sterk oplopen in het geval je een boel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van je privégebruik mag men opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Renkum afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer bedrijven zien heil in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Grou? Doe dit door een belang te nemen in “groene” energiebronnen zoals o.a. pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Grou vergelijken Vandaag nog een stroom en gas abonnement aanvragen & afsluiten