Gas en licht vergelijken Wedde Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het verstookte gas drukt zwaar op jouw energiekosten. Vandaar is het verstandig om te vergelijken welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Direct gas en licht leveranciers in Wedde vergelijken? Voer je adres plus geschatte verbruik in. Door middel van de gaslicht-vergelijker kan je gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk je à la minute de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wedde [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de belangrijkste voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels één compleet abonnement. Het water sluit je af via het waterbedrijf in de regio Bellingwedde (bijv. Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Wedde is gewoon mogelijk bij één organisatie. Door middel van de energievergelijker zie je de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Doorloop snel de stappen hieronder (of check besparen bij Noordelijk Lokaal Duurzaam).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Groningen).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, wind, grijs, groen uit EU, zon).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Check het voordeligste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Wedde.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket volstaat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, NLE, Eneco of Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE? Hieronder zie je de top pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren wel per woning. De maandelijkse tarieven / nota bedraagt tussen de €80 tot €225. Vlug de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen middels de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Wedde vegelijken. In de tabel achterhaal jij geschatte kosten voor enkele type huizen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Wedde. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder achterhaal jij het verwachte energieverbruik in de regio Bellingwedde.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,25 €123,5 €133,25 €142,5
Tussenwoning €108,25 €140,5 €153,75 €162,5
Hoekwoning €130,25 €149,75 €167 €176,5
2 onder 1 kap €147 €169,75 €184,5 €194,5
Vrijstaand €179,25 €200,5 €214 €222,75
Modaal €121,5 €147,5 €159 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Enduris). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. In de regel is een stroomprobleem in no-time verholpen. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Wedde? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energieflex of Innova Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand tref je 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Opties zijn “een efficiënte douchekop kopen ” en “De verwarming niet hoog aan zetten als je weg bent.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Intergas, AWB, Atag of Nefit.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze vind je gemakkelijk via onze vergelijkingen.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Vandaag de dag is er keuzen uit aantrekkelijke duurzame systemen die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere warmtepomp, biomassaketel, pelletkachel, zonneboiler, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

Op dit moment vind je veel aanbieders van stroom en gas. Welke aanbieder is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Ook interessant: energiepakket Noardburgum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval probleemloos de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je ziet vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Groningen) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem dan uiteraard het filter “duurzame energie”. Of willen jullie gas licht contracten op basis van o.a. CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL.

Goede reviews

Steeds meer mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en heldere communicatie zijn belangrijk. Hiervoor kan je kijken naar het klantcijfer en recentelijke recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Wedde.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer dus jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wedde werkt ogenblikkelijk in een online omgeving. Je vindt veel abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn een stuk betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. De korting kan toenemen als je extra veel gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Een stukje van eigen privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Grootegast afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een trend: zakelijke klanten investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Wedde is ook mogelijk door te beleggen in milieuvriendelijke installaties zoals bijv. zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Zo draagt iedereen bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Wedde vergelijken Simpel een licht & gas abonnement afsluiten & aanvragen