Gas en licht vergelijken Noardburgum Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar €200


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Overwegend het gasverbruik kom je weer tegen in de energienota. Hierdoor is het slim om na te gaan welke energieleverancier voor jou voordelig is. Direct gas en licht leveranciers in Noardburgum vergelijken? Voer je adres plus verbruiksgegevens in. Dankzij de energievergelijker kan je vlug de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk jij moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Noardburgum [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de basis aansluitingen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen via één compleet abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier in de regio Tytsjerksteradiel (bijv. Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Noardburgum is gewoon mogelijk bij één partij. Aan de hand van de vergelijker vind jij het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over actie van Engie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen, zon, groen uit NL, wind, grijs).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Noardburgum.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket is passend in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, Essent, Vattenfall, Eneco, Pure Energie of Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl? In de opsomming vind je actuele kwalitatieve stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin nuttigt gas en elektriciteit. De kosten schommelen enorm per huishouden. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €115 en €210. Meteen de gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van de tariefvergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Noardburgum vegelijken. Hieronder tref je de gemiddelde energiekosten voor populaire type huizen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Noardburgum. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand bekijk je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Tytsjerksteradiel.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €120,5 €133,25 €142,5
Tussenwoning €109,5 €140,25 €152,5 €165
Hoekwoning €132,25 €149,75 €166,75 €179,25
2 onder 1 kap €147,5 €168,75 €184,5 €192,25
Villa €176,5 €199 €215,25 €222,5
Gemiddeld €123 €145,75 €161,25 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls komt dit door de netbeheerder (o.a. Stedin). Dit is vaak toe te wijzen aan geplande onderbrekingen. Meestal is zo’n storing heel erg snel verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Noardburgum? Het maakt niet uit of je zit bij Allure Energie of Leon Zeewolde: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna ontdek je tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Zoals “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Hou je vriezer zoveel mogelijk gesloten.” Of koop een HR-ketel van Atag, AWB, Vaillant, Nefit of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit zonder problemen via ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Op het ogenblik vind je meerdere milieuvriendelijke oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld pelletkachel, warmtepomp, zonneboiler, warmtenet, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Op dit moment hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomleverancier is het beste? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan uitstekende service, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Gendringen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan direct de scherpste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij ziet eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Friesland) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer daarvoor de “duurzame energie” optie. Of wil jij gas + stroom pakketten met bijv. zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Uitstekende recensies

Enkele consumenten kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Hiervoor raadpleeg je het eindcijfer en actuele recensies van afnemers voor energiebedrijven Noardburgum.

Overstappen

Elke maatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Bekijk om die reden jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Noardburgum kan vlug via internet. Je vindt veel abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven kun je vinden zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn soms goedkoperdan de particuliere tarieven. De bonus kan sterk oplopen als je een hele hoop gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een deel van het privégebruik kan je aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Zoeterwoude afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemers gaan voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Noardburgum is ook mogelijk door geld te steken in “groene” systemen zoals o.a. biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Noardburgum vergelijken Probleemloos een elektra & gas abonnement afsluiten en aanvragen