Gas en licht vergelijken Watergang Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het gas dat jij gebruikt zie je terug in jouw energienota. Hierom loont het om te achterhalen welke energieleverancier het goedkoopste is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Watergang vergelijken? Voer je adres en ook geschatte verbruik in. Via de energievergelijker kan jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Watergang [Update september 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest fundamentele aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels een totaal abonnement. Water neem je af bij het waterbedrijf in de provincie Waterland (voorbeelden zijn WML). Gas en licht afsluiten in Watergang kan gemakkelijk bij één maatschappij. Door middel van gaslichtafsluiten.nl tref je de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over besparen bij HVC).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Holland).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (zon, grijs, co2 gecompenseerd, wind, groen uit NL).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor september 2023.
  6. Bereken de voordeligste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Watergang.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor elektriciteit is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten september 2023

Kies jij voor Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice, Essent, Eneco of Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE? Onderstaand achterhaal je de huidige top gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen wel per huis. De maandelijkse energienota schommelt tussen €95 tot €205. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels onze handige energievergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Watergang vegelijken. Hieronder detecteer je aannemelijke energiekosten voor enkele type huizen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Watergang. Betaal ik veel voor gas en elektra? In onderstaand schema zie je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Waterland.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,5 €122,25 €130,25 €141
Tussenwoning €107 €140,25 €153,5 €162,5
Hoekwoning €131,75 €152,25 €167,25 €177,25
2 onder 1 kap €144,5 €170,25 €183 €194
Landhuis €178,75 €200,25 €215,25 €221,25
Modaal €121,25 €145,25 €161 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Liander). Dit is vaak toe te wijzen aan geplande onderbrekingen. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten gefixt. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Watergang? Het maakt niet uit of je zit bij E.ON en MAIN Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energielasten omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Op deze pagina tref jij tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Zoals “haal opladers uit het stopcontact ” en “Geen bewegende screensaver gebruiken op je computer.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Intergas, Nefit, Atag of AWB.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Neem een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat vind jij nu door middel van onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is een kostbaar proces. Heden ten dage vind je meerdere duurzame installaties die op lage kosten draaien. Denk aan pelletkachel, warmtenet, warmtepomp, zonneboiler, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In ons land zien we steeds meer bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroom maatschappij is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Nijmegen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan simpelweg de meest voordelig energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je doorzoekt vandaag nog de goedkoopste leverancier (werkzaam in Noord-Holland) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar energiepakketten op basis van onder andere groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Beste recensies

Een deel van de huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en transparantie is noodzakelijk. Hiervoor raadpleeg je de totale beoordeling en recentelijke recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Watergang.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer dus het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Watergang is vlug door het internet. We zien steeds meer unieke zakelijke abonnementen. De tarieven kun je vinden met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn doorgaans scherper dan die voor consumenten. De korting kan sterk oplopen in het geval je een boel gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Een deel van eigen privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Grolloo afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers gaan voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Watergang? Dat kan door te kiezen voor “groene” energiebronnen als zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Watergang vergelijken Makkelijk & snel een gas en licht contract aanvragen + afsluiten