Gas en licht vergelijken Nijmegen Vergelijk alle leveranciers en bespaar wel €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gasverbruik beïnvloedt je energierekening. Om die reden is het slim om te vergelijken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Nijmegen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + geschatte verbruik in. Geholpen door de energievergelijker kan je als consument nu de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nijmegen [Update juli 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest cruciale voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen via één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf actief in de buurt van Nijmegen (bijv. Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Nijmegen is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker tref je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk actie van DELTA).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit EU, groen uit NL, co2 gecompenseerd, zon, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Nijmegen.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een elektriciteitspakket is afdoende in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ken jij Vattenfall, NLE, Essent, Greenchoice, Eneco of Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Powerpeers? Hieronder bekijk jij de huidige veel gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen aanzienlijk per huishouden. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €80 tot €160. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels onze gaslicht-vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Nijmegen vegelijken. Via de volgende tabel vind jij mogelijke kosten voor populaire woningtypes en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Nijmegen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder bekijk jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Nijmegen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,75 €121,25 €133,5 €142,25
Tussenwoning €108,5 €138,5 €153,75 €162,75
Hoekwoning €130,5 €149,75 €167,75 €179
2 onder 1 kap €144,75 €168,25 €184 €191,5
Bungalow €178,75 €197,5 €213,75 €222
Gemiddeld €122,5 €146 €159 €168,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Liander). De oorzaak kan zijn onderhoud en reconstructie. Doorgaans is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Nijmegen? Of je nu stroom afneemt bij De Vastelastenbond en Leon Zeewolde: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie beperken is te doen op diverse manieren. Op deze pagina bekijk je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijv. “het gebruik van lichtdimmers ” en “Het beeldscherm uitzetten als je iets download.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Nefit, Remeha, AWB of Intergas.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is interessant! Bestel een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat gemakkelijk door het toepassen van onze vergelijker.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage kun jij gebruik maken van verschillende groene installaties die goedkoop verwarmen. Denk aan warmtepomp, biomassaketel, zonneboiler, warmtenet, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

Op dit moment vind je veel aanbieders van gas en elektra. Welke energiemaatschappij is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Vind alles uit over energiepakket Gellicum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval gemakkelijk de gunstigste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij vindt meteen de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die levert in Gelderland) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem hiervoor de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar energiepakketten met onder andere groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie.

Beste waardering

Veel woningeigenaren willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om dit te weten te komen kijk je naar de gemiddelde cijfers en actuele comments van andere consumenten voor energiebedrijven Nijmegen.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Controleer hierom het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve info omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nijmegen gaat vlug via de pc. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn altijd gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan hoger worden zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Een deel van het privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Zijdewind afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Nijmegen gebeurt ook door te investeren in groene installaties zoals bijvoorbeeld biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Nijmegen vergelijken Eenvoudig een gas en licht contract aanvragen en afsluiten