Gas en licht vergelijken Grolloo Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het gasverbruik zie je terug in jouw energienota. Hierdoor is het verstandig om na te gaan welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Grolloo vergelijken? Vul postcode + huisnummer & energieverbruik in. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl kan jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Grolloo [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de allerbelangrijkste voorzieningen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet middels 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via de betreffende leverancier uit de omgeving Aa en Hunze (dit zijn organisaties als Oasen). Gas en licht afsluiten in Grolloo is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Middels deze website zie je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Huismerk Energie gas).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen uit EU, groen, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Grolloo.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket is afdoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Pure Energie, NLE, Greenchoice, Vattenfall, Eneco of Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Qurrent? In de kolommen hierna tref jij actuele veel afgesloten gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren flink per woning. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €80 – €240. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen middels onze vergelijker / tools. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Grolloo vegelijken. In onderstaand schema tref je de modale energiekosten voor diverse soorten huizen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Grolloo. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder ontdek je het gemiddelde energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101 €121,5 €133,5 €142,75
Tussenwoning €108 €141,5 €155,25 €164,75
Hoekwoning €131,75 €151 €167,75 €178
2 onder 1 kap €144,5 €169,25 €182,5 €193,75
Bungalow €177 €200,25 €213,25 €222
Gemiddeld €122,75 €144,25 €161,25 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn onderhoud aan de netwerken. In een doorsnee situatie zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Grolloo? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energiedirect.nl of Qurrent: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De kosten van energie verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand bekijk je tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Opties zijn “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Je eten in de koelkast laten ontdooien.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Intergas, Atag, AWB of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze bekijk jij eenvoudig aan de hand van onze adviestool.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is niet goedkoop. Op dit moment vind je verschillende “groene” producten die goedkoop verwarmen. Zoals zonneboiler, zonnepanelen, infraroodpanelen, pelletkachel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

Op dit moment zijn er flink wat aanbieders van gas en elektra. Welke stroomleverancier past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Lees nu verder over energiepakket Zijdewind vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval à la minute de betaalbaarste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je doorzoekt probleemloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Drenthe) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan natuurlijk de “duurzame energie” filter. Of wil jij gas licht contracten op basis van 0groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Hoogste beoordeling

Meer en meer huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en transparantie is wenselijk. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt het eindcijfer en recentelijke meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Grolloo.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Controleer daarom de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Grolloo gaat snel in een online omgeving. Je kunt kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De kosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn vaak lager dan de particuliere tarieven. De bonus kan sterk oplopen wanneer je meer dan standaard gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een stukje van eigen privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Reduzum afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers maken de keuze voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Grolloo gebeurt ook door geld te steken in groene systemen zoals o.a. biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan de energierevolutie.

Energiepakketten Grolloo vergelijken Simpel een gas & licht contract afsluiten + aanvragen