Gas en licht vergelijken Reduzum Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op je energierekening. Hierom is het goed om te zien welke energieleverancier voor jou voordelig is. Snel gas en licht leveranciers in Reduzum vergelijken? Vul jouw locatie plus verbruik in. Door gebruik te maken van de energievergelijker kan je als consument eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind jij vandaag nog de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Reduzum [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest vitale aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in één compleet abonnement. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Leeuwarden (denk hierbij aan Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Reduzum doen de meesten bij één maatschappij. Door gebruik te maken van de energievergelijker bekijk jij de voordeligste. Hoe dat werkt? Start direct met de stappen hieronder (of check groene stroom Energieflex).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (zon, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen, wind).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Reduzum.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor elektriciteit is voldoende in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ben je al bekend met Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Essent, NLE of Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Oxxio, Powerpeers? In de opsomming achterhaal jij diverse kwalitatieve gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen enorm per huishouden. De maandelijkse energienota bedraagt tussen de €120 – €170. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Reduzum vegelijken. Hierna vind jij de doorsnee energiekosten voor diverse type huizen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, check de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Reduzum. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hierna bekijk je het geschatte energieverbruik in de regio Leeuwarden.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,5 €122,75 €130,25 €142,75
Tussenwoning €106,25 €139,5 €154,5 €165,5
Hoekwoning €131 €150,25 €168 €179,5
2 onder 1 kap €145,5 €167,75 €181,25 €191,25
Bungalow €177,25 €200 €214 €223,25
Doorsnee €122,5 €145 €160,25 €169,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (o.a. RENDO Netwerken). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Gebruikelijk is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Reduzum? Dit is niet afhankelijk van Energiedirect.nl en/of HVC: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand achterhaal je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “een programmeerbare thermostaat ” en “Geen open haard gebruiken.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, Vaillant, AWB, Atag of Remeha.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij probleemloos aan de hand van onze vergelijkingen.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Vandaag de dag is er keuzen uit allerlei “groene” systemen waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld zonneboiler, zonnepanelen, pelletkachel, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Tegenwoordig zijn er flink wat leveranciers die gas en stroom leveren. Welk stroombedrijf past bij mij? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Honselersdijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval à la minute de betaalbaarste leverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan uiteraard het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van bijvoorbeeld windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Goede reviews

Steeds meer contractanten hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Hiervoor lees je het klantcijfer en betrouwbare recensies van afnemers voor energiebedrijven Reduzum.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Check eerst de einddatum van je contract. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra advies betreft zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Reduzum kan probleemloos via internet. Er zijn flink wat abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn vaak lager dan die voor consumenten. Kortingen kunnen flink oplopen op het moment dat je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van je privégebruik mag jij opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Berkel en Rodenrijs afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke gebruikers zien heil in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Reduzum kan natuurlijk door te beleggen in milieuvriendelijke systemen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Zo draag jij je steentje bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Reduzum vergelijken Moeiteloos een elektra & gas abonnement afsluiten + aanvragen