Gas en licht vergelijken Berkel en Rodenrijs Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gas dat jij gebruikt beïnvloedt de energiekosten. Daarom is het verstandig om te analyseren welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Berkel en Rodenrijs vergelijken? Voer je adres en ook geschatte verbruik in. Via gaslichtafsluiten.nl kan jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarna ontdek je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Berkel en Rodenrijs [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de allerbelangrijkste voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen via één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier uit de omgeving Lansingerland (bijv. PWN). Gas en licht afsluiten in Berkel en Rodenrijs is gewoon mogelijk bij één leverancier. Door middel van de gaslicht-vergelijker bekijk jij de voordeligste. Hoe dat werkt? Gebruik de stappen hieronder (of check oversluiten De Vastelastenbond).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit NL, grijs, co2 gecompenseerd, wind, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Berkel en Rodenrijs.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket is zat bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Eneco, NLE, Essent, Greenchoice, Pure Energie of Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Powerpeers? In de volgende lijst bekijk je een aantal veel gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen behoorlijk per woning. De maandelijkse energienota bedraagt tussen de €75 en €170. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan middels de vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Berkel en Rodenrijs vegelijken. Via de volgende tabel detecteer je de doorsnee prijzen voor diverse klasse woningen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Berkel en Rodenrijs. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel bekijk jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Lansingerland.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,5 €122,25 €130,5 €140,5
Tussenwoning €106,75 €140,75 €153,25 €165
Hoekwoning €129,75 €152 €168,75 €177,75
2 onder 1 kap €145 €168,25 €181,75 €193,25
Bungalow €178,25 €197,25 €214,75 €222,25
Gemiddeld €123,75 €144,25 €161,5 €169

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn onderhoud aan de netwerken. Vaak zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel verholpen. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Berkel en Rodenrijs? Of je nu klant bent bij Essent en/of Vandebron: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening beperken kan op verschillende manieren. Op deze pagina bekijk jij suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. O.a. “nemen van ledverlichting ” en “Geen open haard gebruiken.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Vaillant, AWB, Atag of Remeha.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze bekijk jij moeiteloos via ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Op het ogenblik zijn er interessante duurzame producten die goedkoop verwarmen. Onder andere infraroodpanelen, warmtepomp, warmtenet, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Holland zijn er flink wat maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke leverancier past bij mij? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Zoek ook naar energiepakket Sittard vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan binnen no-time de betaalbaarste leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij detecteert moeiteloos de goedkoopste maatschappij (die levert in Zuid-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies hiervoor het filter “duurzame energie”. Of willen jullie energiepakketten met bijvoorbeeld groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie.

Goede reviews

Sommige huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Daarvoor neem je als uitganspunt het cijfer en actuele recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Berkel en Rodenrijs.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Analyseer hierom de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Berkel en Rodenrijs kan moeiteloos online. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn regelmatig lager dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan hoger worden als je veel gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van je privégebruik kan je aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Leusden afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal ondernemingen hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Berkel en Rodenrijs is ook mogelijk door te gaan voor milieuvriendelijke installaties zoals bijv. infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Berkel en Rodenrijs vergelijken Nu een elektra & gas abonnement aanvragen & afsluiten