Gas en licht vergelijken Warten Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. In het bijzonder het gas dat je verstookt drukt zwaar op jouw energierekening. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te controleren welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Vlug gas en licht leveranciers in Warten vergelijken? Geef je woongegevens & verbruik in. Door gebruik te maken van de vergelijker kan je nu de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal jij meteen de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Warten [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de basis voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen via een alles-in-één pakket. Water neem je af bij de betreffende leverancier in de provincie Leeuwarden (voorbeelden zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Warten doen de meesten bij één leverancier. Op basis van de gaslicht-vergelijker bekijk je het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over besparen bij Engie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, co2 gecompenseerd, zon, groen, wind).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Check het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Warten.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor elektriciteit kan volstaan bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Greenchoice, Pure Energie, NLE, Essent, Eneco of Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Powerpeers? Hieronder detecteer je de populaire gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen enorm per woning. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €90 – €245. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Doe dit middels onze handige energievergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Warten vegelijken. Hieronder vind jij de doorsnee kosten voor diverse soorten woningen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw energienota, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Warten. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder achterhaal jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Leeuwarden.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €122,5 €132,5 €140,75
Tussenwoning €106,75 €140,25 €153,25 €165
Hoekwoning €130,25 €151,25 €169,25 €176,5
2 onder 1 kap €145,25 €168,75 €184,25 €192,5
Landhuis €178,75 €200,25 €214,5 €222
Modaal €122,75 €144,75 €161 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Westland Infra). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. Door de bank genomen is een stroomprobleem binnen een paar minuten gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Warten? Of je nu stroom afneemt bij Greenchoice en/of NLE: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energienota reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand tref jij 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Zoals “niet alle radiatoren open zetten ” en “Gebruik ‘kleurdoekjes’ om verschillende wassen te combineren.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Intergas, Atag, AWB of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Kies voor een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat regel je eenvoudig door gebruik te maken van onze vergelijker.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Op dit moment is er keuzen uit allerlei “groene” systemen die op lage kosten draaien. Neem nou infraroodpanelen, biomassaketel, zonneboiler, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Op dit moment vind je diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Nijhuizum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan direct de gunstigste maatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij bekijkt direct de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies daarvoor de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar pakketten van gas en stroom op basis van bronnen als windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Beste klantervaring

Meer en meer huizenbezitters willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het cijfer en nieuwe recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Warten.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Controleer hierom de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende advies ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Warten werkt meteen via de pc. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De prijzen worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn een stuk gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan hoger worden op het moment dat je meer dan standaard gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Een deel van het privégebruik mag je aftrekken van je winst. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Groeningen afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer bedrijven maken de keuze voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Warten kan natuurlijk door te beleggen in verantwoorde installaties zoals zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Warten vergelijken A la minute een licht en gas abonnement afsluiten en aanvragen