Gas en licht vergelijken Nijhuizum Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €350


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op de energiekosten. Hierdoor is het goed om na te gaan welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Nijhuizum vergelijken? Geef je woongegevens & verbruik in. Door gebruik te maken van onze tool kan je nu de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind je vandaag nog de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nijhuizum [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest elementaire aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via de betreffende leverancier actief in de buurt van Súdwest-Fryslân (dat kan zijn WML). Gas en licht afsluiten in Nijhuizum doen de meesten bij één bedrijf. Middels de vergelijker detecteer je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Doorloop snel het advies van onze experts (of lees verder over actie van Allure Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, co2 gecompenseerd, zon, groen uit EU, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Bepaal het voordeligste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Nijhuizum.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektriciteit vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom is zat in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor NLE, Pure Energie, Essent, Eneco, Greenchoice of Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Budget Energie? Hierna bekijk je een aantal veel afgesloten energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren aanzienlijk per woning. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €75 tot €210. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels onze gaslicht-vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Nijhuizum vegelijken. Hieronder detecteer je mogelijke energiekosten voor verschillende soorten huizen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Check jouw energienota, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Nijhuizum. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand achterhaal je een inschatting van het energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €122,5 €133,25 €143
Tussenwoning €108,5 €140,5 €154,25 €165,25
Hoekwoning €131,25 €152,25 €168,5 €178,25
2 onder 1 kap €145,75 €170,5 €183 €191,75
Landhuis €176,5 €198 €214,25 €223,75
Gemiddeld €121,75 €146,75 €160,5 €170,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. Vaak is zo’n storing binnen een paar minuten gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Nijhuizum? Of je nu stroom afneemt bij Fenor en/of Qwint: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energierekening reduceren is te doen op diverse manieren. Op deze website vind jij 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Bijvoorbeeld “nemen van ledverlichting ” en “Draai geen warm programma als dit niet nodig is.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Nefit, Remeha, Intergas of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze bekijk jij zonder problemen met onze tools.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van interessante groene energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld zonneboiler, zonnepanelen, pelletkachel, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Holland heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk bedrijf is het beste? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Geijsteren vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan simpelweg de scherpste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je vindt à la minute de goedkoopste leverancier (actief in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies hiervoor de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Beste recensies

Steeds meer consumenten hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je de totale beoordeling en actuele recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Nijhuizum.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Controleer om die reden het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nijhuizum kan onmiddellijk via de pc. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De prijzen worden weergegeven zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn regelmatig goedkoperdan die voor consumenten. De compensatie kan groter worden op het moment dat je een hele hoop gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Een stukje van je privégebruik kun je dan opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Zevenhoven afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel bedrijven willen investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Nijhuizum? Dat kan door te investeren in groene oplossingen zoals pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan een beter milieu.

Energiepakketten Nijhuizum vergelijken Eenvoudig een gas & elektra abonnement aanvragen + afsluiten