Gas en licht vergelijken Geijsteren Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gasverbruik kom je weer tegen in jouw energiekosten. Hierom is het geen gek idee om te vergelijken welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Geijsteren vergelijken? Geef je woongegevens en geschatte verbruik in. Middels de vergelijker kun jij onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens vind je direct de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Geijsteren [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de belangrijkste voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen via één verzamel contract. Het water sluit je af via het waterbedrijf actief in de buurt van Venray (dat kan zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Geijsteren doe je wel bij één bedrijf. Dankzij deze website tref jij het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel de stappen hieronder (of check Vrijopnaam actie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, groen uit NL, grijs, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Geijsteren.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor Pure Energie, Essent, Greenchoice, Vattenfall, Eneco of Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie? Hieronder tref jij actuele veel bestelde gas en stroom pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens consumeert gas en elektriciteit. De kosten fluctueren aanmerkelijk per woning. De maandelijkse tarieven / nota bedraagt tussen de €105 en €180. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van de vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Geijsteren vegelijken. Onderstaand bekijk jij de gemiddelde gas-licht kosten voor enkele woningtypes en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Geijsteren. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel vind je een inschatting van het energieverbruik in de regio Venray.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €120,75 €131,25 €142,5
Tussenwoning €107 €138,5 €153,75 €163
Hoekwoning €129,25 €152,25 €167,5 €179
2 onder 1 kap €147 €168,75 €183,75 €194,25
Vrijstaand €177 €198 €212,75 €221,75
Gemiddeld €121,5 €147 €158,75 €168,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal ligt dit aan de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. Meestal zijn elektriciteitsstoringen in no-time gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Geijsteren? Of je nu klant bent bij Energiedirect.nl en Noordelijk Lokaal Duurzaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energienota beperken is te doen op diverse manieren. Bijgaand vind je tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Opties zijn “een efficiënte douchekop kopen ” en “Was op een lagere temperatuur.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Vaillant, AWB, Remeha of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Kies voor een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat vind jij direct middels onze specialisten.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken kost veel (duur) gas. Heden ten dage vind je velerlei “groene” oplossingen die op lage kosten draaien. Denk aan zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler, warmtenet, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Op dit moment zijn er een hoop verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke energie-aanbieder moet ik kiezen? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Wjelsryp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan nu de goedkoopste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij bekijkt vlug de goedkoopste maatschappij (die levert in Limburg) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer hiervoor de “duurzame energie” filter. Of wil jij pakketten voor elektra en gas op basis van onder andere CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Beste waardering

Een groeiend aantal huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Om hier achter te komen raadpleeg je de gemiddelde cijfers en recente comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Geijsteren.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Check daarom de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Geijsteren gaat vlug online. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn soms scherper dan de particuliere tarieven. De bonus kan groter worden in het geval je een boel gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Een deel van je privégebruik kun men dan opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Overschild afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Geijsteren? Doe dit door een belang te nemen in verantwoorde energiebronnen zoals bijv. zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan een schoner milieu.

Energiepakketten Geijsteren vergelijken Zonder moeite een gas & stroom contract aanvragen + afsluiten