Gas en licht vergelijken Overschild Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €150


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op jouw energiekosten. Vandaar is het verstandig om te achterhalen welke energieaanbieder het goedkoopste is. À la minute gas en licht leveranciers in Overschild vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verbruiksgegevens in. Via de energievergelijker kun jij meteen de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref jij à la minute de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Overschild [Update juni 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de belangrijkste aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen d.m.v. 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Slochteren (dat kan zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Overschild kan gemakkelijk bij één bedrijf. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker achterhaal je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Volg de stappen hieronder (of check energiebedrijf Pure Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, grijs, groen, groen uit NL, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Kies het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Overschild.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een elektriciteitspakket voldoet wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij NLE, Pure Energie, Essent, Greenchoice, Vattenfall of Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Powerpeers? In de kolommen hierna tref jij de huidige veel bestelde stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen aanmerkelijk per huis. De maandelijkse energierekening ligt in de range tussen de €75 – €170. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van onze vergelijker / tools. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Overschild vegelijken. Onderstaand zie je de gemiddelde prijzen voor diverse soorten woningen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw energienota, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Overschild. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder zie je het gemiddelde energieverbruik in de regio Slochteren.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €123,5 €130,75 €140,5
Tussenwoning €109,5 €140,25 €152,5 €162,75
Hoekwoning €129,75 €149,25 €167 €179
2 onder 1 kap €144,5 €169,5 €181,5 €194,25
Bungalow €177,5 €198 €215,5 €224,5
Standaard €122,75 €147 €159,75 €168,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Enduris). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. Gebruikelijk zijn stroomproblemen in no-time opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Overschild? Het maakt niet uit of je zit bij Eneco en/of Vattenfall: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energielasten reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder vind je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijv. “niet alle radiatoren open zetten ” en “De vriezer niet te dicht tegen de muur aanzetten.” Of neem een HR-ketel van Nefit, Remeha, Atag, Intergas of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Bestel kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij zoekt dat vlug via onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage vind je interessante “groene” oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan warmtenet, zonnepanelen, warmtepomp, biomassaketel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Tegenwoordig vind je veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke aanbieder moet ik kiezen? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Zoeken jullie uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Hempens vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan probleemloos de gunstigste aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je detecteert moeiteloos de goedkoopste leverancier (die werken in Groningen) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies hiervoor de “duurzame energie” bron. Of willen jullie energiepakketten met bijv. groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie.

Beste reviews

Sommige huishoudens kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en transparantie is onmisbaar. Om hier achter te komen lees je het cijfer en nieuwe comments van afnemers voor energiebedrijven Overschild.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check dus het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer details omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Overschild werkt onmiddellijk online. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten kun je vinden in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn soms lager dan die voor consumenten. De bonus kan sterk oplopen wanneer je veel gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van je privégebruik kun men dan opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Balinge afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemers zijn geïnteresseerd in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Overschild gebeurt ook door te kiezen voor “groene” installaties zoals bijvoorbeeld biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Hierdoor draagt iedereen bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Overschild vergelijken Gemakkelijk een stroom en gas abonnement aanvragen en afsluiten