Gas en licht vergelijken Balinge Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €210


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op de energienota. Daarom is het beslist niet onverstandig om te achterhalen welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Vlug gas en licht leveranciers in Balinge vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook geschatte verbruik in. D.m.v. de vergelijker kan jij simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Balinge [Update september 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de belangrijkste voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen in een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Midden-Drenthe (voorbeelden zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Balinge is gewoon mogelijk bij één organisatie. Geholpen door onze tool ontdek je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over opzeggen NLE).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, groen, zon, wind, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor september 2023.
  6. Kies de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Balinge.

Nieuwbouw? Gas water en stroom regel je via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor elektriciteit kan volstaan wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten september 2023

Kiezen jullie voor Greenchoice, Vattenfall, Eneco, Pure Energie, NLE of ENGIE, Qurrent, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl? Hieronder vind je de veel bestelde pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen aanmerkelijk per huishouden. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €115 – €245. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan middels de contract vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Balinge vegelijken. In onderstaand schema achterhaal je geschatte prijzen voor verschillende woningtypes en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Balinge. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder achterhaal je het verwachte energieverbruik in de regio Midden-Drenthe.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,5 €122,75 €132,75 €141,75
Tussenwoning €108 €139,75 €152,5 €163,75
Hoekwoning €130,75 €151,75 €169,5 €177,5
2 onder 1 kap €144,25 €167,25 €181,5 €191,25
Landhuis €176,75 €200 €214,5 €224,5
Modaal €123 €145,5 €159,25 €169,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Gewoonlijk is de boosdoener de netbeheerder (als. RENDO Netwerken). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Meestal is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Balinge? Of je nu stroom afneemt bij Essent en/of Oxxio: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De uitgaven aan energie reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website tref je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Zoals “een afwasteil gebruiken ” en “Draai geen warm programma als dit niet nodig is.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Remeha, Atag, Nefit of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat regel je moeiteloos d.m.v. onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken is niet goedkoop. Op dit moment kun jij gebruik maken van interessante milieuvriendelijke installaties waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld warmtepomp, infraroodpanelen, biomassaketel, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

Op dit moment zijn er flink wat maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke maatschappij is voor jou geschikt? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Schiedam vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan moeiteloos de meest voordelig aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Je treft onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer daarvoor als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas licht contracten op basis van bronnen zoals windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Beste beoordeling

Veel Nederlanders hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Om dit te weten te komen kijk je naar de totale beoordeling en recentelijke recensies van klanten voor energiebedrijven Balinge.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer om die reden de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra voorlichting omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Balinge werkt moeiteloos in een online omgeving. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De prijzen kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn aanzienlijk lager dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan hoger worden wanneer je meer gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Een stukje van eigen privégebruik kun je dan opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Kuitaart afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemers maken de keuze voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Balinge gebeurt ook door te kiezen voor milieuvriendelijke oplossingen als zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Zo draag jij met jouw business bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Balinge vergelijken Direct een gas & elektra abonnement aanvragen + afsluiten