Gas en licht vergelijken Groeningen Direct leveranciers vergelijken en bespaar €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. In de eerste plaats het gas dat jij gebruikt beïnvloedt de energiekosten. Hierdoor is het slim om te controleren welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Groeningen vergelijken? Voer je adres + geschatte verbruik in. Via de gaslicht-vergelijker kun jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarna achterhaal je nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Groeningen [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest fundamentele aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via de betreffende leverancier uit de omgeving Boxmeer (denk hierbij aan Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Groeningen doen de meesten bij één maatschappij. Op basis van de gaslicht-vergelijker tref je het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Energieflex gas).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, groen, groen uit NL, grijs, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Spot de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Groeningen.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit regel je via Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ken jij Essent, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, NLE of Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Budget Energie? Onderstaand bekijk je een aantal populaire energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten wisselen nogal per woning. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €95 en €180. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je via onze handige energievergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Groeningen vegelijken. Onderstaand tref jij mogelijke prijzen voor populaire woningtypes en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Groeningen. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel vind jij het geschatte energieverbruik in de regio Boxmeer.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,25 €123,5 €133,5 €141
Tussenwoning €108 €140 €152,75 €163,75
Hoekwoning €130,75 €149,75 €166,75 €177,75
2 onder 1 kap €145,25 €167,5 €183,5 €192,5
Bungalow €177,5 €197,5 €212,25 €222,25
Doorsnee €122 €146,5 €161,25 €170

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (bijv. Enduris). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. In de regel zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Groeningen? Of je nu stroom afneemt bij DELTA en MAIN Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna ontdek je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. O.a. “neem een waterbespaarder ” en “Een ketel kopen die past bij de grote van je huis.” Of installeer een HR-ketel van Atag, AWB, Remeha, Intergas of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat zoek jij vandaag nog op basis van onze zoekmachine.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Vandaag de dag is er keuzen uit veel duurzame oplossingen die op lage kosten draaien. O.a. warmtepomp, pelletkachel, zonnepanelen, warmtenet, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Op dit moment zijn er flink wat maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke maatschappij is voor jou geschikt? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie uitstekende service, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Zevenhoven vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan eenvoudig de betaalbaarste leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij achterhaald direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die werken in Noord-Brabant) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan uiteraard de “duurzame energie” bron. Of wil jij pakketten voor elektra en gas op basis van bijvoorbeeld windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Beste waardering

Enkele woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Om dit te weten te komen raadpleeg je de gemiddelde cijfers en nieuwe beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Groeningen.

Overstappen

Elke leverancier zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk dus de einddatum van je contract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Groeningen werkt vlug door het internet. Daarvoor zijn unieke zakelijke abonnementen. De tarieven kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn vaak gunstiger dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan hoger worden zodra je meer gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een stukje van het privégebruik kan jij opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Ravenstein afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer bedrijven kiezen voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Groeningen kan natuurlijk door te beleggen in milieuvriendelijke oplossingen zoals biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan een schoner milieu.

Energiepakketten Groeningen vergelijken Snel een gas en elektra abonnement afsluiten en aanvragen