Gas en licht vergelijken Warder Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Overwegend het gas dat je verstookt heeft veel invloed op jouw energienota. Hierom is het slim om te controleren welke energieleverancier voor jou voordelig is. Meteen gas en licht leveranciers in Warder vergelijken? Vul jouw locatie en ook verwachte gas-licht verbruik in. Op basis van onze tool kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend zie je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Warder [Update februari 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest essentiële aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen in een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Zeevang (denk hierbij aan Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Warder kan gelukkig wel bij één bedrijf. Via onze tool vind je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over besparen bij Anode Energie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Holland).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen, grijs, groen uit NL, wind, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Check het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Warder.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor stroom is toereikend bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kiezen jullie voor Vattenfall, Essent, Pure Energie, NLE, Eneco of Oxxio, Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Budget Energie? In de volgende lijst bekijk je onze scherpe gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren aanmerkelijk per woning. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €120 – €230. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met onze handige energievergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Warder vegelijken. In het schema hieronder achterhaal jij geschatte gas-licht kosten voor enkele soorten huizen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Warder. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand ontdek je het geschatte energieverbruik in de regio Zeevang.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €122,25 €132,75 €141,25
Tussenwoning €107,25 €138,75 €154,5 €163,75
Hoekwoning €129,25 €149,75 €166,5 €177,25
2 onder 1 kap €147 €169,75 €182 €194
Villa €178,5 €198,25 €213,5 €223,75
Gemiddeld €122,75 €145,5 €161,5 €170

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Normaliter is een elektriciteitsprobleem in no-time beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Warder? Dit is niet afhankelijk van Essent of Powerpeers: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder bekijk jij 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Onder andere “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Niet een te grote vriezer kopen.” Of neem een HR-ketel van Atag, AWB, Intergas, Vaillant of Remeha.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is interessant! Neem een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Dit zoek je à la minute door gebruik te maken van onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming is gewoon duur. Tegenwoordig vind je aantrekkelijke duurzame oplossingen die goedkoop verwarmen. Bijv. warmtenet, zonneboiler, zonnepanelen, pelletkachel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Tegenwoordig zijn er een hoop verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke energieleverancier is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket Nijeberkoop vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan eenvoudig de scherpste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Jij ziet ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Noord-Holland) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer hiervoor de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom met bijvoorbeeld groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Goede reviews

Een deel van de consumenten hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Om dit te weten te komen check je het cijfer en recente meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Warder.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk daarom het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra info betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Warder kan vlug via internet. Men kan kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven worden omschreven in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn regelmatig goedkoperdan de particuliere tarieven. Het voordeel kan hoger worden op het moment dat je veel gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van je privégebruik kun men dan opvoeren als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Grathem afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Warder is ook mogelijk door te beleggen in “groene” installaties zoals o.a. biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook fabrieken en kantoren. Zodoende draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Warder vergelijken Moeiteloos een gas & stroom contract afsluiten + aanvragen