Gas en licht vergelijken Grathem Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €335


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. In de eerste plaats het gas dat jij gebruikt zie je terug in jouw energienota. Om die reden is het geen gek idee om na te gaan welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Grathem vergelijken? Geef je woongegevens en ook verbruik in. Op basis van de gaslicht-vergelijker kan je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens zie je probleemloos de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Grathem [Update maart 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de meest elementaire aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in één compleet abonnement. Water neem je af bij het waterbedrijf in de provincie Leudal (denk hierbij aan Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Grathem doen de meesten bij één bedrijf. Door gebruik te maken van de vergelijker vind jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over Allure Energie gas).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, zon, groen uit EU, groen uit NL, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Spot de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Grathem.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water regel je via MijnAansluiting. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2023

Weet je alles al van Vattenfall, NLE, Essent, Pure Energie, Greenchoice of Oxxio, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie? In de volgende lijst detecteer je diverse meest gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander gebruikt gas en elektriciteit. De kosten variëren behoorlijk per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €105 tot €210. Moeiteloos jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van onze vergelijker / tools. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Grathem vegelijken. In de tabel tref jij de doorsnee energiekosten voor veel voorkomende soorten huizen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Grathem. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel bekijk je het doorsnee- energieverbruik in de regio Leudal.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,5 €121,75 €131,25 €140,75
Tussenwoning €108,75 €140,25 €152,5 €163,5
Hoekwoning €132 €150,75 €169,5 €177,25
2 onder 1 kap €147 €169,25 €182,75 €193
Villa €179,5 €200 €213,75 €221,25
Modaal €123,5 €146,75 €158,25 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (zoals Westland Infra). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Gewoonlijk is een stroomprobleem heel erg snel opgelost. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Grathem? Of je nu klant bent bij Allure Energie of MAIN Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energielasten beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna bekijk je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. Bijv. “neem een waterbespaarder ” en “Nooit het licht onnodig aan laten staan.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, AWB, Intergas, Nefit of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij nu op basis van onze vergelijker.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Op het ogenblik is er keuzen uit interessante “groene” oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan infraroodpanelen, zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

In Nederland werken diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energie-aanbieder is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Zeijerveld vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval moeiteloos de betaalbaarste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je treft direct de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (actief in Limburg) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer dan zeker het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van bijvoorbeeld windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Goede reviews

Veel huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Hiervoor lees je de gemiddelde cijfers en actuele beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Grathem.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer als eerste de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve informatie omtrent zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Grathem kan probleemloos online. Er zijn flink wat pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn een stuk goedkoperdan de particuliere tarieven. Het voordeel kan sterk oplopen zodra je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Een deel van het privégebruik mag jij opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Raamsdonk afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel bedrijven maken de keuze voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Grathem? Doe dit door te investeren in milieuvriendelijke systemen als zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Dus: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Grathem vergelijken Makkelijk & snel een elektra en gas contract afsluiten + aanvragen