Gas en licht vergelijken Zeijerveld Nu leveranciers vergelijken en bespaar €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gas dat je verstookt heeft veel invloed op de energienota. Vandaar is het goed om te bekijken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. À la minute gas en licht leveranciers in Zeijerveld vergelijken? Voer je adres & verbruik in. Door middel van onze tool kan je zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk je vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zeijerveld [Update februari 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest cruciale voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen via 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf in de provincie Assen (dat kan zijn WML). Gas en licht afsluiten in Zeijerveld kan gelukkig wel bij één organisatie. Met behulp van de vergelijker detecteer je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik de stappen hieronder (of check review Qurrent).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, wind, groen uit NL, groen, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Zeijerveld.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket voldoet wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten februari 2024

Wil jij graag bij Vattenfall, Eneco, Greenchoice, NLE, Pure Energie of Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE? In de kolommen hierna bekijk jij actuele meest gekozen pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen aanmerkelijk per huishouden. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €80 en €205. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via de tariefvergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Zeijerveld vegelijken. Onderstaand tref jij de gemiddelde prijzen voor enkele woningtypes en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw energienota, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Zeijerveld. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand tref jij het geschatte energieverbruik in de regio Assen.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €121,75 €133,5 €140,75
Tussenwoning €106,5 €138,25 €154,75 €163,75
Hoekwoning €130,5 €149,75 €168,75 €179,25
2 onder 1 kap €147 €168,25 €184,5 €191,75
Bungalow €177 €197,75 €213,75 €224,5
Standaard €121,75 €147,5 €159,25 €168,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. Normaliter zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken verholpen. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Zeijerveld? Of je nu klant bent bij Energiedirect.nl of Qurrent: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening beperken is te doen op diverse manieren. Op deze website vind jij 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. O.a. “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Een waterkoker gebruiken om warm water te koken.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Atag, Intergas, Vaillant of Remeha.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Ga voor kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je zoekt dit moeiteloos aan de hand van onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Op het ogenblik kan je profiteren van verschillende duurzame oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Zoals zonneboiler, zonnepanelen, pelletkachel, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

In ons land kan jij kiezen uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke aanbieder is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Oudorp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan nu de gunstigste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan uiteraard het filter “duurzame energie”. Of willen jullie gas licht contracten op basis van onder andere CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie.

Uitstekende klantervaring

Opvallend veel huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en nieuwe recensies van afnemers voor energiebedrijven Zeijerveld.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer altijd de einddatum van je contract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zeijerveld gaat eenvoudig in een online omgeving. We zien steeds meer speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn aanzienlijk goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen flink oplopen zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Een deel van het privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Hoeven afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers maken de keuze voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Zeijerveld is ook mogelijk door een belang te nemen in duurzame systemen als biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan een schonere wereld.

Energiepakketten Zeijerveld vergelijken Snel een gas & elektra contract aanvragen + afsluiten